-16.4 C
Alajärvi
torstai 02.2.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Alajärven Kirppisralliin mukaan sata nopeinta

Alajärven Kirppisralli järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä tapahtumana, jolloin rallikansa ehtii kiertää entistä paremmin haluamissaan kohteissa.

Uutta ja toivottua tämän vuoden tapahtumassa on lisäksi se, että ilmottautua voi mistä tahansa Alajärven kylästä.

Ajankohta tapahtumalle on lauantaina 20.7. ja sunnuntaina 21.7. klo 10-17. Viime vuonna mukana oli 74 myyntipaikkaa. Järjestäjät Miia Saukko ja Roosa Linnanmäki toivovat jälleen runsaasti ilmoittautumisia.

– Myyntipaikan valmistelu ja tavaroiden hinnoittelu on niin kova homma, että samalla vaivalla myy mielellään toisenkin päivän. Viime vuonna noin kymmenen kohdetta piti tavaraa myynnissä seuraavanakin päivänä ilman sen suurempaa ennakkomarkkinointia ja usea heistä pääsi samaan tai jopa parempaan myyntitulokseen kuin lauantaina!

– Myyjän ei kannata laittaa myyntipaikkaa pystyyn yksin, vaan vähintään yhden naapurin, kaverin tai perheenjäsenen kanssa, jolloin toinen pääsee välillä kierrokselle ja myyntipaikan maksun voi jakaa useamman kesken, Saukko ja Linnanmäki vinkkaavat.

Tänä vuonna rallikansalaista ohjaa Google Maps-kartta reittiohjeineen. Lisäksi paikkojen osoitteet listataan helposti tulostettavaan muotoon, jolloin ne voi naputtaa vaikka auton navigaattoriin.

Myyntipaikkojen ilmoittautumisia otetaan vastaan maanantaina 11.3. alkaen ja se tapahtuu suorittamalla ilmoittautumismaksu (10 euroa) tilille: FI47 5188 0720 0705 42 / Miia Saukko.

Kirjoita viestikenttään nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja myyntipaikan osoite. Yksi ilmoittautuminen per myyntipaikka.

Tänä vuonna mukaan pääsee sata kohdetta. Jätä myös jäsenpyyntö suljettuun Facebook-ryhmään nimeltä Kirppisrallimyyjät Alajärvi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät