Korkeatasoista seminaaria ja tohtoripilkkiä Lappajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Johtamisesta, tekoälystä ja datasta kiinnostuneille on luvassa maaliskuun puolivälin jälkeen harvinaista herkkua ja vieläpä täysin maksutta.

Tapahtuma päättyy hauskaan Tohtoripilkkiin, jota voi käydä seuraamaan Kraatterijärven jäälle.

MAINOS

Kaikille avoin Regions of Knowledge -seminaari järjestetään 22.3. Lappajärvellä, Kivitipussa teemalla tieto ja johtaminen.

Seminaarissa puhuvat alan huippuosaajat ja vaikuttajat, jotka tarkastelevat tiedolla johtamista eri näkökulmista ja tuovat uusia ajatuksia.

Myös yritysten edustajat ovat tervetulleita osallistumaan seminaariin. Päivän sisällöstä voi jokainen saada näkökulmaa omaan liiketoimintaan ja johtamiseen, miksei myös herätä ajattelemaan, miten omasta bisneksestä kerättyä dataa voisi paremmin hyödyntää.

Seminaarissa on mukana myös Järviseudun ammatti-instituutin rehtori Matti Väänänen.

Tilaisuus sopii hyvin johtajille ja esimiehille, mutta sen sisällöstä hyötyvät myös kuntapäättäjät. Yksityisten yrittäjienkin liiketoimintaan seminaari antaa perspektiiviä.

Seminaariin voi ilmoittautua tohtoripilkki.fi/ilmoittautuminen/. Seminaari pidetään Kivitipun auditoriossa.

Erikoinen loppuhuipennus

Seminaarin jälkeisenä päivänä, 23.3., nähdään erikoinen tapahtuma Kraatterijärven jäällä, kun edellisen päivän seminaarin puhujat marssivat kulkueena pilkille frakkeihin, valkoisiin hansikkaisiin sekä tohtorilakkeihin pukeutuneina.

Pilkkimisen ohella kuullaan puheita, nostetaan maljoja sekä nautitaan sillilautanen.

Jäällä kuullaan myös Sibeliuksen sävellyksiä eri aikakausilta. Tohtoripilkki on kutsutapahtuma, mutta sitä voi halutessaan tulla seuraamaan jäältä.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinin kotiseututalo nimettiin Kuninkaantuvaksi
Seuraava artikkeliJAMIn metallialan koulutus siirtyy kokonaan yrityksiin