-4.8 C
Alajärvi
torstai 30.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Mhy Suomenselkä ja Saarenpää Oy yhteistyöhön

Suomenselän Metsänhoitoyhdistys ja Saarenpää Oy ovat solmineen Alajärvellä yhteistyösopimuksen.

Sopimus kattaa mm. yhteisten metsäpäivien järjestämisen ja metsänhoitoyhdistyksen jäsenille tarjottavat edut Saarenpäällä tehtävistä Stihl -kaupoista.

– Metsänhoitoyhdistyksellä on runsaasti valtakunnallisia yhteistyösopimuksia, joiden rinnalle olemme halunneet myös paikallisen yhteistyökumppanin, kertoo metsäasiantuntija Heikki Mäkelä Metsänhoitoyhdistys Suomenselästä.

Alajärvellä nyt solmittu sopimus on ensimmäinen, mutta Alajärven lisäksi Lehtimäen, Ähtärin ja Töysän alueella toimiva Mhy Suomenselkä on aikaisemmin laatinut vastaavan sopimuksen Ähtärissä.

Saarenpää Oy:llä metsänho0itoyhdistyksen aloitteesta innostuttiin, etenkin kun yritys sai samoin aikoihin ehdotuksen tullessa ammattilaistenkin käyttämän Stihln edustuksen itselleen.

– Nämä tuotteet ovat juuri niitä, joita jokainen metsänomistaja tarvitsee, koska valikoimissa on niin moottorisahat kuin raivaussahatkin, Mäkelä sanoo. Jäsenedun metsähoitoyhdistyksen jäsenet saavat kaikkiin normaalihintaisiin Stihl -tuotteisiin.

Uuden yhteistyön alkajaiseksi Saarenpäällä järjestetään perjantaina 22.3. ensimmäiset metsäpäivät yhteistyössä metsänhoitoyhdistyksen kanssa.

Metsänhoitoyhdistys tuo paikalle kaksi metsäasiantuntijaa kertomaan puukauppatilanteesta ja muustakin ajankohtaisista metsäasioista.

– Meillä on yhdistyksellä kaikkiaan yhdeksän korjuuketjua, ketjussa aina moto ja ajokone. Mukana on kahdeksan yrittäjää, joista yhdellä on kaksi koneketjua. Yrittäjistä kuusi on Alajärveltä ja kaikki on toimialueemme sisältä, joten yhdistyksen puunkorjuu on vahvasti paikallisten käsissä, Mäkelä kertoo.

– Olemme viime vuosina lisänneet korjuuketjuja saadaksemme tyydytettyä kohonneen raakapuun kysynnän. Metsäpäivään näistä esille tulee tällä kertaa Maanrakennus Puolivälin Ponsse -moto ja heidän uusi ajokoneensa.

Saarenpää Oy:n myymäläpäällikkö Jukka Peltokangas ja Stihl -myyjä Juha Vinkanharju kertovat, että Saarenpää tuo päivään paitsi hyvät tarjoukset, myös Stihl -tuote-esittelyä.

Paikalla on Stihlin maahantuojan edustaja ja asiakkailla on nyt mahdollisuus päästä koesahaamaan maailman ensimmäinen ruiskusaha, malliltaan MS500i!

Maahantuojalla on varmasti mukanaan myös muita tuotteita, joten kaikkien metsäammattilaisten ja metsänomistajien, kuin kotipihaansa tai puutarhaansakin hoitavien, kannattaa lähteä paikalle!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät