Nuoriso-Leader tulee – hae mukaan nuorisojaoston jäseneksi!

Mainos[adrotate banner="3"]

Aisaparin toimialueella käynnistetään parhaillaan 13-25-vuotiaille nuorille suunnattua Nuoriso-Leader toimintaa. Alueena on siis Alajärvi sisältäen Lehtimäen, Vimpeli, Lapua, Lappajärvi, Evijärvi ja Kauhava.

Toiminta käynnistetään perustamalla ensimmäiseksi nuorisojaosto sekä myöhemmin avataan nuorisorahasto nuorten omien hankkeiden rahoittamiseksi.

MAINOS

Perustettavan nuorisojaoston tehtävänä on tiedottaa nuorille alueen kehittämismahdollisuuksista sekä aktivoida nuoria mukaan maaseudun kehitystoimintaan.

Toiminnan tueksi jaosto voi järjestää vaikkapa erilaisia tapahtumia sekä opintomatkoja. Myöhemmin nuorisojaoston yhdeksi keskeiseksi tehtäväksi tulee nuoria koskevien hankehakemusten arviointi sekä niiden esittäminen Aisaparin hallitukselle.

Kun jaoston kokoonpano on selvillä ja toiminta käynnistyy, voivat nuoret myös itse suunnitella ja ideoida jaoston toimintaa.

Tarkoituksena on siis herätellä maaseudun nuorisoa siihen, että heillä itsellään on mahdollisuus kehittää ja vaikuttaa oman elinalueensa viihtyvyyteen.

Avoin jäsenhaku Aisaparin nuorisojaostoon on auki ja hakeminen onnistuu helposti osoitteessa aisapari.net/pelikentta/nuoret. Haku on auki maaliskuun loppuun saakka.

MAINOS
Edellinen artikkeliHankiajot kokosivat maastopyöräilijät Soiniin
Seuraava artikkeliTopi ja Juice talolla ja taivaassa -musiikkinäytelmä vie muistoihin