-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Markku Uhlbäck tulee Soiniin

Kaksinkertainen tangoprinssi (2016 ja 2017) laulaja-luokanopettaja Markku Uhlbäck saapuu konsertoimaan Soiniin pianisti Ari Satomaan kanssa.

Uhlbäck on jo useamman vuoden ajan konsertoinut kirkoissa ja seurakunnissa joulun alusaikoina, mutta myös ympäri vuoden. Esiintymiset ovat saaneet hyvän vastaanoton ja niitä on toivottu lisää.

MAINOS

Soinin konsertti kantaa nimeä ”Ristin juurella”. Konsertissa kuullaan elämänmakuisia ja – tuntuisia herkkiä tulkintoja, mm. lauluista: Hän on pyyhkivä kaikki kyyneleet, Saviruukku, Tulkoon valtakuntasi.

Jokainen konsertin laulu on minulle merkityksellinen, poiju elämänmatkaltani. Matkalta lapsuudestani aikuisuuteen, Uhlbäck kertoo.

Laulan Jumalan siunauksesta, ja Hänen armostaan poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta. Laulan luopumisesta ja kivusta, ja toisaalta ilosta ja toivosta. Kirkko on aina ollut minulle pysähtymisen ja hiljentymisen paikka.

Tuon suurella ilolla tämän koskettavan konserttikokonaisuuteni Soinin seurakunnan tilaamaan kirkkokonserttiin.

Konsertti sopii hyvin kaikenikäisille ja järjestetään siis sunnuntaina 31.3. kello 15 Soinin kirkossa (os. Karstulantie 2). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät