Ensi kesän Rokulipäivien suunnittelu hyvässä vauhdissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Rokulipäivien suunnitteluryhmä kokoontui Japolle viilailemaan ensi kesän Rokulipäivien ohjelmaa.

– Lauantain ohjelma alkaa jo olemaan koko lailla valmis, mutta perjantaille on vielä pari esiintyjää hakusessa, kertoo Alajärven yrittäjien tiedottaja Toni Harjula.

MAINOS
Driftingiä esittelee Dennis Häggblom. Kaupunginjohtaja on lupautunut pelkääjän paikalle kyytiin.

Ohjelmasta on tänä vuonna tulossa entistäkin kattavampi ja tiedossa on upeita tilaisuuksia niin musiikin, urheilun kuin yleisen markkinahumunkin ystäville.

Järjestelyistä vastaavat tuttuun tapaan Alajärven yrittäjät ja seurat sekä yhteisöt. – Ilman alajärveläisten yritysten sponsorointia ei näin upeaa tapahtumaa saataisi aikaiseksi, siitä heille iso kiitos, sanoo Harjula.

Tapahtuma on tärkeä paitsi alajärveläisille, niin myös ulko-alajärveläisille ja koko Järviseudulle. – Toiveissa on myös, että tapahtumaan saataisiin tänä vuonna karavaanareiden kokoontuminen, sanoo Alajärven Yrittäjien puheenjohtaja Kirsi Kujala.

Tapahtuman järjestäminen vaatii paljon talkooväkeä ja niihin voi ilmoittautua seurojen ja yhdistysten kautta. Rokulipäivät järjestetään ensi kesänä 5.-6.7.

Maailmanmestaruus ja maailmanennätys

Lauantaipäivänä on ohjelmassa mm. hirrenheiton maailmanmestaruuskilpailu ja sotilaskyykyn maailmanennätysyritys.

Kaupunginjohtaja on lupautunut pelkääjän paikalle drifting-auton kyytiin. Drifting-show nähdään Alajärven Sähkön kiertoliittymässä ja tie on suljettu yleiseltä liikenteeltä tapahtuman ajan.

Janne Mustosen moottorisaha -jonglöörishow stand-up komiikalla höystettynä nähdään lauantaina.

Samassa paikassa järjestettävässä Rokulimiitissä nähdään paikallisten moottoripyöräilijöiden taidonnäytteitä. Liikenne on suljettu 10.30-12.30.

Lauantaina on mahdollista nähdä Palotorilla Janne Mustosen moottorisaha -jonglöörishow stand-up komiikalla höystettynä.

Tänä vuonna viidettä kertaa järjestettävä Rokulitriathlon kerää tapahtumaan lajin aktiiveja ja myös rokuli-asenteella matkaan lähteviä. Tapahtumaa järjestää JPK ja vastaperustettu triathlonin erikoisseura Ogoloma Triathlon.

Osallistujat ovat olleet erittäin tyytyväisiä järjestelyihin ja Rokulitriathlon osuu sopivasti kenraaliharjoitukseksi ennen kesän Suomenmestaruuskilpailuja.

Kilpailu starttaa Alajärven venesatamasta lauantaina 6.7. kello 11. Tapahtumassa on tänä vuonna myös ”kokeilutriathlon” sarja, jossa matkat voi räätälöidä omaa kuntotasoa vastaavaksi.

Toripaikoista on myyty jo noin puolet

Palotori ja keskustan risteysalue täyttyvät tänäkin vuonna torimyyjistä ympäri Suomen. Perinteiseen tapaan myös tivoli on paikalla perheen pikkuväkeä varten.

Myyntipaikkoja on tarjolla monenlaiseen tarpeeseen ja kojuihin on mahdollista saada myös sähköt pientä lisämaksua vastaan. Alajärveläiset yhteisöt saavat 50 prosentin alennuksen myyntipaikoista.

Palotorilla on koko tapahtuman ajan ohjelmaa ja se kannattaa tarkistaa rokulipäivien www-sivuilta. Iltaisin on tarjolla elävää musiikkia ja Rokulitanssit Salakapakassa. Alvariinissa esiintyy perjantaina nuoremman väen suosikki Bess.

Nuorisolle on tulossa myös tunnetun tubettajan Meet and Greet tilaisuus, joka tarkentuu kevään aikana. Myyntipaikoista ja muustakin voi tiedustella rokulisihteeri Saila Kivipellolta 044 557 6546 tai tsto@rokulipaivat.fi.

Kai Hannulabacka

MAINOS
Edellinen artikkeliMaaseudun elinvoimaisuus ja väestön säilyttäminen aiheina Soinin vaalipaneelissa
Seuraava artikkeliHyvinvointia ja sivistystä parempaa elämää varten -slogan ohjaa Alajärven sivistystoimen kehittämistä