-5.3 C
Alajärvi
lauantai 01.4.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Koko perheen liikuntatapahtuma kutsuu pallohallille!

Alajärven Osuuspankki ja Ankkurit järjestävät Alajärven pallohallilla tulevana lauantaina 6.4. koko perheen liikunnallisen tapahtuman kello 13-15.

Pankinjohtaja Markku Pelkonen Osuuspankilta kertoo, että idea tapahtumaan lähti yhteisessä palaverissa Ankkureiden kanssa. Yhteistyötä on tehty kauan ja nyt alettiin miettiä, mitä mukavaa voitaisiin tarjota lapsiperheille.

Paikaksi valikoitui pallohalli, joka ei tapahtumien järjestämispaikkana ole tuttu vielä läheskään kaikille alueen ihmisille.

Pallohallille järjestetäänkin nyt hauska tapahtuma, jossa viihtyvät niin lapset kuin vanhemmatkin! Paikalla on tehtävärasteja, joissa voi testailla pesispainotteisesti erilaisia juttuja, kuten vaikkapa tarkkuusheittoa.

Ankkureiden toiminnanjohtaja Mika Peräkangas kertoo, että muksut pääsevät heittämään palloa myös tutkaan! Ja mikä parasta, myös äidit ja isät voivat testata rasteilla tehtäviä ihan yhtä lailla kuin jälkikasvukin!

Junioripäällikkö Anna Tuomola kertookin, että lajista ovat yleensä isät ihan yhtä kiinnostuneita kuin jälkikasvukin…

Mikäli pesiskärpänen puraisee lasta tapahtumassa, niin tarjolla on ihan pian taas pesiskoulua ja hyvät mahdollisuudet lajin harrastamiseen!

– Meillä on käynnissä pesisliikkareita 2-3 ja 4-6 vuotiaille ja niissä mukana on liki 40 lasta, Anna sanoo ja kertoo, että uusiakin voi tulla mukaan koska tahansa. Pesiksen harrastamiseen on lapsilla paljon mahdollisuuksia!

Lauantain tapahtumaan tuleville on tarjolla kahvia, mehua ja makkaraa!

Pallohallilla alkaa tapahtuman jälkeen kello 16 Ankkurien viimeinen tämän talven Superin harjoituspeli Koskenkorvaa vastaan. Myös sitä yleisö on tervetullutta seuraamaan!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät