Pallohallin liikuntatapahtumassa palloille kyytiä

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Osuuspankki ja Ankkurit järjestivät lauantaina Alajärven pallohallilla koko perheen liikunnallisen tapahtuman.

Pankinjohtaja Markku Pelkonen kertoi, että Osuuspankki on tehnyt jo pitkään monenlaista yhteistyötä Ankkureiden kanssa.

Tapahtuman avasi Osuuspankin pankinjohtaja Markku Pelkonen. Pelkonen kertoi, että Osuuspankki on tehnyt jo pitkään monenlaista yhteistyötä Ankkureiden kanssa.

MAINOS

Ankkureiden ja Osuuspankin järjestämään tapahtumaan oli saatu paikalle myös Ankkureiden edustusjoukkue.

Jouko Salmenaution haastattelussa pelaajat kertoivat talvikauden harjoittelusta ja kommelluksista.

Joukkue odottaa jo innolla sarjakauden käynnistymistä. Ankkureiden kasvatti Santeri Särkinen kertoi, että joukkue on harjoitellut hyvin ja pallohallissa on loistavat olosuhteet viedä läpi lajiharjoittelua myös talvella.

Ankkureiden kasvatti Santeri Särkinen kertoi, että pallohallissa on loistavat olosuhteet viedä läpi lajiharjoittelua myös talvella.

Aurinkoinen kevätsää oli houkutellut halliin varsin mukavasti lapsiperheitä.

Paikalla oli useita tehtävärasteja, joista erityisesti heiton nopeuden mittaaminen oli poikien mieleen. Tutkaan tärähtikin yllättävän kovia lukemia junioreiden kädestä. Myös äidit ja isät saivat testailla rasteilla taitojaan.

Ankkureiden pesisliikuntakouluja on menossa 2-3 ja 4-6 vuotiaille ja niihin voi vielä ilmoittautua mukaan. Pesäpallo on monipuolinen liikuntamuoto, jossa opitaan myös tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Ankkurit järjestävät tulevana kesänä puulaakisarjan yrityksille sekä yhdistyksille ja mukaan pääsee 12 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tulossa on jännittävä pesiskesä

Tapahtuman jälkeen pelattu harjoitusottelu Ankkurit vastaan Koskenkorva päättyi vierailijoiden voittoon 0-2 (1-5, 5-6).

Sarjakausi käynnistyy kotiottelulla Kankaanpään Mailaa vastaan Kitrolla 9.5. kello 18 ja heti perään on kotona lauantaina 11.5. kello 15 paikallisderby viime kauden pronssijoukkuetta Vimpelin Vetoa vastaan.

Viime kausi oli Ankkureille vaikea, mutta sarjapaikka säilyi upeilla otteilla Manse PP:tä vastaan ja jos samanlainen vire saadaan heti alkuun päälle, niin odotettavissa on hyvää pesäpalloviihdettä ja aitoa pesistunnelmaa koko kesän ajaksi.

Ankkurit toivovat, että yleisö lähtee heti alusta runsain joukoin mukaan kannustamaan edustusjoukkuetta huippusuorituksiin.

Kai Hannulabacka

MAINOS
Edellinen artikkeliAlvar Aalto -matkailureitti hakee Euroopan neuvoston kulttuurireittien joukkoon
Seuraava artikkeliMusiikkiopiston soitinesittelykonsertti Lappajärvellä