Ankkurien Easy Tyky sai tulikasteen Jamilta

Mainos[adrotate banner="3"]

Easy Tyky on Alajärven Ankkurien uutta toimintaa, jossa Ankkurit järjestävät liikunnallisia tyky -päivä yrityksille ja yhteisöille.

Kitron stadionilla tehtiin alkuverryttelyt, joita veti Santeri Särkinen ja Nestori Yli-Sissala.

Ankkurein markkinointipäällikkö Jouko Salmenautio kertoo, että toimintaa on jo aikaisemmin käynnistelty, mutta perjantaina Easy Tyky sai tulikasteensa ensimmäiseltä isolta ja vastaavia palveluja muiden toimijoiden järjestämänä aikaisemmin käyttäneeltä asiakkaalta.

MAINOS

Ankkurien järjestämään tyky -päivään saapui tuolloin Jamin henkilöstöä Alajärveltä, Kurejoelta ja Lappajärveltä, kaikkiaan noin 50 henkilöä.

Aikaisemmin Jamin väki on käynyt tyky-päivissä muun muassa Kuortaneella ja Härmässä, mutta nyt haluttiin antaa paikalliselle toiminnalle mahdollisuus.

Ankkurit ovat valjastaneet tyky-toimintaansa mukaan superpesismiehistöään, ja niinpä päivä aloitettiin Kitron stadionilla, jossa alkuverryttelyt tehtiin yhdessä ryhmässä Santeri Särkisen ja Nestori Yli-Sissalan vetämänä.

Tämän jälkeen porukka jaettiin kahtia ja puolet jäi Santerin ja Nestorin kanssa stadionille leikkimielisen palloilun pariin.

Puolet ryhmästä suuntasi uimahallille, jossa oli tarjolla kuntosalia tai ryhmäliikuntaa Sasu Iivarisen ja Miika Keski-Petäjän johdolla.

Kolmen vartin päästä ryhmät vaihtoivat paikkaa ja puolilta päivin tarjolla oli uintia tai lenkkeilyä. Päivä päättyi lounaalla Alvariinissa.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliNuorten yhteinen ponnistus näkyi Perhossa
Seuraava artikkeliKeitele Timber Oy avasi ovet Alajärvellä