Keitele Timber Oy avasi ovet Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Keitele Timber järjesti avoimet ovet kaikelle kansalle viime perjantaina. Sahan kiertokäynnit kiinnostivat kansaa, jota oli saapunut paikalle runsaasti.

Olympiavoittaja Iivo Niskanen toimi todellisena yleisömagneettina ja hänen haastattelunsa kiinnosti.

Sahan toiminta kiinnosti varmasti monia, mutta paikalle saatu olympiavoittaja Iivo Niskanen toimi todellisena yleisömagneettina. Iivo Niskanen kertoi hyväntuulisena harjoittelustaan ja oli tyytyväinen hyvistä sponsoreista, jotka mahdollistavat täysipainoisen harjoittelun ja toiminnan ammattiurheilijana.

MAINOS

Haastattelun jälkeen Iivo Niskanen jäi jakamaan nimikirjoituksia ja innokkaimmat fanit pääsivät ottamaan myös yhteiskuvan idolinsa kanssa. Nimikirjoituksen haluajia oli sen verran paljon, että järjestäjät joutuivat asettamaan fanit jonoon, jotta kaikki pääsivät tapaamaan yhden tämän hetken parhaimmista suomalaisurheilijoista.

Ankkureiden miehistöä oli myös paikalla antamassa haastatteluja ja seuran väkeä paistamassa makkaraa vierailijoille. Puukaupoista kiinnostuneille metsänomistajille oli tarjolla informaatiota puukauppatilanteesta. Keitele on kiinnostunut erityisesti mäntyvaltaisista päätehakkuuleimikoista.

Isot investoinnit

Keitele Group osti Alajärven Kurejoella sijaitsevan Myllyahon sahan vuonna 2013 ja kaikkiaan yritys on investoinut sahan modernisointiin ja laajennuksiin 38 miljoonaa euroa.

Vuonna 2018 tehtiin päätös sahan tuotantomäärän kolminkertaistamisesta ja tällä hetkellä sahatavaraa toimitetaan yli 40 maahan. Sahalaitos on tätä nykyä huippumoderni ja sahatavaraa valmistuu tuotantolaitoksesta 175 metriä minuutissa.

Kai Hannulabacka

 

MAINOS
Edellinen artikkeliAnkkurien Easy Tyky sai tulikasteen Jamilta
Seuraava artikkeliOnly Beat rokkasi toiseksi