Kevään 2019 ylioppilaita!

Mainos[adrotate banner="3"]

Kevään 2019 ylioppilaat.

Lappajärven lukio: Lappajärven lukio: Ahvenniemi Juuso, Honkaniemi Kaisla, Klemola Kaisa, Latvala Jesse, Laurila Emmi, Luoma Samuel, Nyyssölä Sara, Rannisto Roni, Rantakangas Elsa, Räisänen Sanna, Savola Esa, Savola Juho, Savola Tarmo, Särkijärvi Jenniina, Timonen Rosita
Turpeinen Anna (Kaksoistutkinto), Vieruaho Toni, Övermark Aleksi ja Övermark Niko.

MAINOS

Kuortaneen lukio ja urheilulukio, alueemme uudet ylioppilaat: Haapa-aho Heikki, Haarajärvi Johanna, Hakala Antti, Honkala Viljami, Honkola Erja, Jaatinen Mikko, Kattelus Karlo, Keto Sini, Keto Suvi, Kivimäki Sandra, Koivisto Elias, Kotola Aarni, Kujansuu Elli, Lahtela Tuomas, Laitila Aleksi, Lassila Aaro, Nikali Jenna, Paimen Tuomo, Parkkonen Valtteri, Peltokangas Helena, Peltoniemi Verneri, Peritalo Jonna, Sippola Joose, Suomalainen Alina, Teikari Kati, Turigin Juho, Vainionpää Veera, Viinikka Marika ja Viitanen Silja.

Alajärven lukio: Ahvenlampi Ruut, Alatalo Salla, Borisov Jiri, Björkbacka Rasmus, Haapaniemi Annika, Haavisto Iivari, Halmesaari Milja, Haukka Kimi, Hautamäki Henrikki, Heikkilä Viljami, Hemminki Siru, Hietala Eerika, Hietala Selina, Hietala Sirja, Honkaniemi Sofia, Honko Valtteri, Huhtala Jani, Hänninen Emmi, Ihamäki Anna, Isotalo Iida, Joensuu Linnea, Joensuu Wilhelmiina, Järvenpää Jutta, Kamunen Melina, Koskela Fiia, Kuhalampi Atte (kaksoistutkinto), Kuhmonen Mira, Kujala Elina,. Kyllönen Viivi, Lager Onni, Lahti Väinö, Lehtelä Lauri (kaksoistutkinto), Lehtonen Martti, Marjomäki Heidi, Mertaniemi Elli, Mäkelä Noora-Julia, Ojanperä Sara, Pajukangas Juhani, Parkkonen Sanna, Peltokangas Juho-Henrik, Penninkangas Senni, Peura Sofianna, Pitkäkangas Eve, Pitkäkangas Henna, Pitkänen Siru, Pollari Joni, Puro Netta, Puumala Kiia-Sofia, Rantakangas Jenni, Rantala Taavi, Rintamäki Miro, Ränkimies Annika, Salo Emmi, Saukko Juho, Sillanpää Riikka Katariina, Särkijärvi Nelli Anastasia, Särkijärvi Sanna, Särkijärvi Anna Sofia, Takala Raisa, Tuomela Teemu, Turja Essi, Vainio Aura, Vainionpää Vilma, Yli-Sissala Camilla (kaksoistutkinto) ja Åttman Riku.

Vimpelin lukio: Anttila Elmeri, Havu Niklas, Ilomäki Ronja, Kataja Eeli, Koskela Janna, Kuusela Jori, Mustonen Elli, Parkkinen Tino, Poikelin Viivi, Rantala Loviisa, Timo Jasmiina, Timo Taru ja Ylinen Oona.

Nurmon lukio- luonnontieteiden linja: Ukonmäki Suvi-Tuulia.

Schildtin lukio, Jyväskylä: Iida Lehisalo, Soini.

MAINOS
Edellinen artikkeliHarrastelentopalloa Alajärvellä
Seuraava artikkeliKultakämmeneen uusia tuulia Lean -ajattelumallilla