-5.2 C
Alajärvi
perjantai 24.3.2023
spot_img
spot_img

Nitroforce 9 julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa

Rock-yhtye Nitroforce 9 on julkaissut kolmannen pitkäsoittonsa, joka poikkeaa piristävästi bändin peruslinjasta.

Leaf Hill City Blues on Lehtimäen rokkikukkojen akustinen, rootsimpaan rokkiin pureutuva, erinomaisesti Suomen kesän soundtrackiksi soveltuva kokonaisuus.

Leaf Hill City Blues on akustinen, rootsimpaan rokkiin pureutuva, Suomen kesän soundtrackiksi soveltuva kokonaisuus.

Bändissä vaikuttavat vokalisti Eero Savela, basso Kalle Silvonen, rummut Juha Alaste ja kitara Mikko Silvonen. Miesten osoitteet ovat tällä hetkellä linjalla Helsinki, Tampere ja Lehtimäki.

Musiikillisesti Nitroforce 9:n juuret ovat 80-90 lukujen hardrockissa. Tien näyttäjinä ovat olleet mm. G n’ R, Hanoi Rocks sekä Pearl Jam. Bändi ei kuitenkaan suostu mahtumaan pelkästään hard rock -bändin viitan alle, sillä musiikissa on paljon vivahteita muistakin rockin ja popin genreistä.

Päätavoitteena bändillä onkin saada kuulijoiden lahkeet lepattamaan ja nostaa hymy huulille. Loppujen lopuksihan on kyse hauskan pidosta vailla vertaa.

”Nitrot” juhlistavat tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan, mutta akustinen vaihteen pienentäminen ei suinkaan ole merkki väsymisestä tai kolkuttelevasta keski-iästä.

– Saimme bändin kesken idean koota yhtyeemme historiaa peilaavia biisejä vuosien varrelta samalle levylle.

– Osa kappaleista oli jäänyt aiemmilta julkaisuilta pois jo ihan tyyliseikkojen vuoksi, mutta nyt nivoimme kokonaisuuden kasaan akustisten soitinten avulla, kertoo yhtyeen kitaristi Mikko Silvonen.

Leaf Hill City Bluesin on julkaissut kotimainen 57Records. Levy on äänitetty Alavudella Pop-Artikkeli studiolla Kari ”Huikka” Huikurin kanssa.

Levyn ensimmäisenä singlenä julkaistu The Autumn Looks Even More Beautiful From Behind The Shades sai hyvän vastaanoton kotimaassa. Singlen huikea musavideo löytyy Youtubesta ja se on ollut tähän mennessä yhtyeen katsotuin video vain muutaman viikon jälkeen!

Videon on kuvannut ja ohjannut Lehtimäeltä kotoisin oleva Erkki Suokonautio ja videolla näyttelee yhtyeen kuljettajana kunnostautunut Suokonmäen kasvatti Pete ”Black Snake” Linna.

Jos kuuntelee kappaleen sanat oikein tarkkaan, voi maininnan kyseisestä herrasta bongata yöllisessä seikkailussa Baltian mutkikkailla teillä!

Toinen singlelohkaisu Lipstick Jungle julkaistaan 23.5. Digitaalisissa palveluissa. Seuraavan kerran Nitroforce 9 kipuaa lauteille alueellamme Ränkirockissa Lehtimäen Suninsalmella lauantaina 6. heinäkuuta.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät