Ankkureiden B-pojat joukolla Länttä vahvistamaan

Mainos[adrotate banner="3"]

Seinäjoella vietetään heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna pesäpallon superviikonloppua, kun vuorossa ovat arvo-ottelut eli Itä–Lännet. B-poikien Lännen joukkueen valitsija, Vimpelin Vedossakin miesten Superpesistä pelannut Marko Nygård Ulvilasta valitsi joukkueeseen neljä Ankkureiden pelaajaa sekä pelinjohtajan.

Ankkureita B-poikien Lännen joukkueessa edustavat Tuukka Etula, Elmeri Koivusalmi, Antton Peltomäki ja Martti Viitasalo sekä pelinjohtaja Eemil Peltomäki. Pelaajat edustavat B-ikäisiä ensimmäistä kertaa arvo-ottelussa.

MAINOS

Lännen kakkospelinjohtaja Eemil Peltomäki uskoo, että valintoihin ovat vaikuttaneet pelaajien hyvät otteet alkukaudesta.
– Henkilökohtaisella panostuksellaan pelaajat ovat vieneet joukkuetta eteenpäin. Tosi kova juttu, että neljä poikaa pääsi joukkueeseen. He ovat nöyriä poikia, joilla on kovat henkilökohtaiset tavoitteet. Jokainen on kova tekemään töitä.

Antton Peltomäki arvelee, että kyseessä on Ankkureiden ennätys, että neljä pelaajaa ja pelinjohtaja on valittu yksittäisen arvo-ottelun joukkueeseen.

Mielessä etulyöntiasema

Ankkureiden pelaajat sovitettaneen omille ulkopelipaikoilleen. Martti Viitasalo on lyöjäjokeri, kuten Ankkureissakin. Luonnollisesti pelaajanelikolta löytyy ennakkomietteitä 5.7. pelattavaan arvo-otteluun. Martti Viitasalo haluaisi peliin hurttia huumoria ja iloista mieltä – ja etenijöiltä nopeita jalkoja.
– Iloisen pelin lisäksi pyritään nauttimaan ottelutapahtumasta, eikä mietitä virheitä, komppaa Antton Peltomäki.

Lännen ja Ankkureiden pelaajien aseena Itää vastaan on se, että Lännen kokoonpanossa on tuttuja kavereita rinnalla. Marko Nygård valitsi Lännen joukkueeseen neljä pelaajaa Veteli Pesiksestä.

Eemil Peltomäki kertoo, että yleisöstäkin saataneen apuja, kun ottelun katsomossa istuu paljon eteläpohjalaisia. Katsomossa nähtäneen myös B-poikien arvo-otteludebytanttien perheenjäseniä ja ystäviä.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliSelkä liikkeeseen myös kesällä
Seuraava artikkeliVaraudu jonottamiseen juhannusliikenteessä