-5.5 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Opeta nuorille saunavastan tai -vihdan teko

Vihdotaanko vai vastotaanko teidän juhannussaunassanne? Juhannusviikolla koivut ovat parhaimmillaan perinteisen vastan tekoon. Jokainen vasta on omanlaisensa ja kokeneemmilla vastantekijöillä omat kikkansa. Etenkin pannan tekeminen on tärkeä osa vastan kokoamisessa.

Parhaat vinkit kulkevat tässäkin, saunaan liittyvässä perinteessä sukupolvelta toiselle. Taitoliitto kannustaa suomalaiset opettamaan itsenäistyville nuorille arjen taitoja. Juhannuksen alla opetettava taito on luonnollisesti saunavastan tai -vihdan tekeminen.

Kampanjan nettisivulle on kerätty opetettuja taitoja jo toista vuotta. Tähän mennessä suomalaiset ovat opettaneet kampanjan kautta jo yli 20 000 taitoa eteenpäin nuorille.
#PYSTYN-kampanjan avulla tuodaan näkyväksi arkisia kodin ja arjen töitä, joita tarvitsemme jatkuvasti. Kampanjan avulla halutaan nostaa etenkin koti- ja käsitöiden arvostusta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät