8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Lönnmark palaa Ankkureihin

Alajärven Ankkurit tiedotti tiistaina aamupäivällä, että seura on tehnyt sopimuksen pesäpalloilija Tuomo ”Lönni” Lönnmarkin kanssa. Lönnmark tuo Ankkureiden miesten Superpesis-joukkueen etukentälle ja mailan varteen voimaa ja kokemusta. Lönnmark esiintyy sinikeltaisessa edustusasussa jo tiistai-iltana Vimpelin Saarikentällä, kun miesten Superpesiksessä toiseksi viimeisenä oleva Ankkurit ottaa mittaa sarjan kärjessä porskuttavasta Vimpelin Vedosta.

Miesten Superpesiksessä 389 runkosarjan ottelua tähäastisella urallaan pelannut Lönnmark edusti Alajärven Ankkureita viime kaudella yhdeksässä runkosarjan ottelussa. Saldoksi kertyi 1+3=4 lyötyä ja viisi tuotua. Ankkurit-pestinsä jälkeen Lönnmark palasi Vetoon ja pelasi kymmenessä Superpesiksen runkosarjan ottelussa ja kahdeksassa ylemmän loppusarjan ottelussa sekä oli mukana voittamassa Vedolle kymmenettä peräkkäistä Superpesis-mitalia. Kuluvalla kaudella Lönnmark on pelannut Vedon suomensarjajoukkueessa ja lyönyt kahdeksassa ottelussa kolme kunnaria ja 21 tavallista sekä tuonut 20 juoksua. Kärkilyöntejä hän on saalistanut 88. Lönnmark johtaa suomensarjan länsilohkon kärkilyöntitilastoa ja on sekä lyöjätilaston että etenijätilaston kolmantena.

MAINOS

Ankkureiden pesäpallojaoston puheenjohtaja Jouko Salmenautio kertoo, että seuran ja Lönnmarkin solmima sopimus mahdollistaa Lönnmarkin pelaamisen sinikeltaisissa koko loppukauden ajan.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät