Soinissa tempaistiin liikunnan merkeissä

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinissa järjestettiin Hyvinvointia arkeen -hankkeen puitteissa liikuntatempaus. Tapahtuman keskuspaikkana toimi Yhteistalo ja urheilukenttä. Tapahtuman aikana oli mahdollista mittauttaa ilmaiseksi kehonkoostumus Tiina Väliahon kautta. Ajatuksena oli, että viime vuonna terveyskampanjaan osallistuneet henkilöt pääsivät tekemään kehonkoostumuksen seurantamittauksen. Myös sellaiset henkilöt, jotka eivät viime vuoden kampanjaan osallistuneet saivat teettää itselleen mittauksen lähtötason selvittämiseksi. Mittauksissa kävi tapahtuman aikana 45 henkilöä.

Tapahtuman yksi oleellinen asia oli aloittaa kaksi erillistä liikuntakampanjaa, kuntokorttikampanja sekä somekampanja. Molemmissa kampanjoissa arvotaan pääpalkintona Polarin M600 GPS-urheilukello sekä kuuden kuukauden kuntosalikortti, joten palkinnot ovat kohdallaan. Näiden lisäksi arvotaan myös pienempiä tavarapalkintoja. Molemmat kampanjat kestävät marraskuun loppuun saakka.

MAINOS

Hyviä tuloksia Cooperissa

Tapahtumassa oli kaksi lähtöä Cooperin testiin. Ennen startteja Heidi Huvila ohjasi monipuoliset alkulämmittelyt juoksijoille sekä niille henkilöille, jotka halusivat lähteä omatoimiselle lenkille Soinin luontopoluille. Cooperin testien jälkeen oli mahdollisuus osallistua ohjattuun loppuverryttelyyn. Cooperin testistä mainittakoon Ahti Honkolan tulos, 2 735 metriä. Kymmenen vuotta täyttävä Pihla Peura juoksi hienosti lukemat 2 580 metriä. Cooperin testiin osallistui yhteensä 17 henkilöä. Tapahtumaan saatiin lisäapua Soinin Sisulta.

Kuntokorttikampanjassa merkitään kuntokorttiin vähintään 30 minuuttia kestänyt liikuntasuoritus. Suorituskortteja on saatavilla kunnantalolta, kuntosalilta, kirjastosta sekä apteekista. Arvontaan osallistuminen edellyttää vähintään 22 liikuntasuoritusta kampanjan aikana.

Soinissa meneillään olevassa somekampanjassa otetaan luontoliikuntaan liittyvä kuva – luonnollisesti soinilaisessa luonnossa.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliTaloudellinen ajotyyli vähentää päästöjä
Seuraava artikkeliOtto Latvalaa muistettiin Alajärvellä