-6.1 C
Alajärvi
maanantai 27.3.2023
spot_img
spot_img

Kyyjärvellä juhlittiin kunnan 90-vuotista itsenäistä taivalta

Kyyjärven kunta juhli näyttävästi synttäreitään Kyyjärviviikon huipentavalla ilmaiskonsertilla.

Jukka Poika on onnellinen kuukauden vanhan poikalapsen isä.

Sponsoreiden tuella järjestetty konsertti järjestettiin kauppakeskus Paletin takana olevalla peltoalueella.

Hieman ennen konsertin alkua kunnanjohtaja Tiina Pelkonen oli hieman huolissaan tulisiko paikalle kunnolla väkeä. Huoli oli lopulta turha, sillä Jukka Pojan aloittaessa keikkaansa oli kansaa paikalla kuin isommallakin kesäfestarilla ja yleisömäärä ylitti jopa kunnan väkiluvun.

Huumoria, räppiä, suomirokkia ja reggaeta

Kunta oli onnistunut hyvin ohjelmavalinnoissaan, sillä tarjolla oli kompakti kattaus musiikin eri genréjä ja standup-esiintyjänä mielensäpahoittaja.

Ennen kunnanjohtaja Pelkosen puhetta esiintynyt räppäri Areraiden kertoi viettävänsä kesälomiaan mahdollisimman paljon mökillään ja mummolassa Kyyjärven Pölkin kylällä.

Fanejakin oli nuorelle miehelle tullut paikalle ja keikan jälkeen sai tulevaisuuden tähti jaella nimikirjoituksia ja poseerata yhteiskuvissa ihailijoidensa kanssa.

Kunnanjohtaja Tiina Pelkonen iloitsi mahtavasta väkimäärästä.

Kunnanjohtaja Tiina Pelkonen kiitteli kunnassa vallitsevaa positiivista asennetta yhteisten asioiden hoitamiseen. – Niinhän sitä sanotaan, että suuri virta syntyy pienistä puroista. Jos nuo pienet purot suljetaan, ei synny myöskään suurta virtaa.

– Yhteinen eteenpäin menevä tekemisen meininki syntyy pienistä positiivisista asioista. Jos nämä pienet positiiviset asiat ammutaan alas negatiivisia asioita etsimällä, ei myöskään synny yhdessä tehtyjä suuria positiivisia tuloksia.

Kunnanjohtajan puheen jälkeen saapui paikalle mielensäpahoittajana esiintynyt Henrik Huumarkangas, joka kehuskeli kuntaa niin kuin nyt mielensäpahoittaja tekee.

Telaketju jyrää suomirokin voimalla Lapualta käsin.

Yleisöllä oli hauskaa ja kelikin oli mitä parhain, kun aurinko paistoi lähes pilvettömältä länsitaivaalta. Telaketju veti takuuvarman suomirock-shown ja sai yleisön laulamaan mukana.

Jukka Pojalta tulossa uusi sinkku heinäkuussa

Suurta kansansuosiota tällä hetkellä nauttiva reggae artisti Jukka Poika osasi ottaa yleisönsä ja porukka tanssi lavan edessä letkeän soul-vaikutteisen reggaen mukana.

Jukka Poika oli tullut paikalle suoraan kotoaan Turusta.

Telaketjun laulaja Paappa eli Marko Makkonen tuli yleisön joukkoon laulattamaan.

Mies kertoi onnellisena olevansa kuukauden vanhan poikalapsen isä. Keikkoja tähtiartisti tekee läpi kesän noin kymmenen keikan kuukausivauhdilla.

Esiintymisiä on ympäri Suomea, joten kilometrejä kertyy mittariin kesän aikana hurjia määriä. Jukka Pojan uusi hittikappale julkistetaan loppukuusta, mutta biisin nimeä ei mies suostunut vielä julkistamaan.

Kai Hannulabacka

Paikalla oli koko Kyyjärvi ja vieläkin enemmän.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät