Pyhäkoululaulut kaikuvat Paalijärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Paaljärven lavalla järjestetään kyläkahvilan yhteydessä keskiviikkona 17.7. kello 18.30 alkaen Pyhäkoululaulujen ilta.

Iltaan ovat tervetulleita kaikki muistelemaan ja laulamaan tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin pyhäkoululauluja! Osallistua voivat niin kyläläiset kuin kauempaakin tulevat ja samalla reissulla voi käyttää hyväkseen kyläkahvilan palveluita ja ostaa vaikkapa kahvit, limsat ja jäätelöt!

MAINOS

Illan järjestää kylätoimikunta, joka myös viime kesänä järjesti kyläkahvilan yhteydessä monenlaista muuta toimintaa. Hengellisiä tapahtumia ei kuitenkaan aiemmin ole kyläkahvilan kupeessa pidetty.

Pyhäkoululla on Paalijärvellä pitkät ja edelleen katkeamattomat perinteet. Ennen pyhäkoulua oli joka kylällä, mutta kun ne muista ovat loppuneet, on Paalijärvellä perinne yhä vahva.

Pyhäkoululauluja illassa laulattavat jo 50 vuoden ajalta pyhäkoulun pitäjänä tuttu Kyllikki Hannula, liki 40 vuotta pyhäkoulua pitänyt Liisa Paalijärvi ja uusina vetäjinä edellisten apuna tehtävää aloittelevat Terhi ja Ville Karjalainen.

Mukaan iltaan kannattaakin lähteä koko perheen voimin, sillä tuttua laulettavaa löytyy pitkän ajan takaakin ja toisaalta osa pyhäkoululauluista on kestänyt aikaa näihin päiviin saakka.

Iltaan on vapaa pääsy ja lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan. Paikalla olijat saavat lauluvihot, joista löytyy sanat kaikkiin illassa laulettaviin 15 kappaleeseen.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKauden toinen tappio Vedolle
Seuraava artikkeliKyyjärvellä juhlittiin kunnan 90-vuotista itsenäistä taivalta