0.4 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Kesämarkkinaperinne jatkuu Soinissa

Vuosi on vierähtänyt ja kohta on taas edessä keskikesän tapahtumarikas kuukausi monine kesätapahtumineen. Soinin Yrittäjien perinteiset kesämarkkinat järjestetään tulevana lauantaina 20.7. kello 9-15.

– Markkinapaikka on perinteinen eli Soinin keskustassa oleva liikekeskuksen piha-alue. Tapahtuma elävöittää omalta osaltaan Soinin kesää, sekä tuo vaihtelua ja kenties piristystäkin kuntalaisten, mökkiläisten sekä naapurikuntalaisten tavanomaiseen elämänmenoon.

– Paikkakunnan omien yritysten toivotaan osallistuvan runsaslukuisasti markkinoille. Markkinoilla vierailee n. 1000 ihmistä ja näin ollen se on tässäkin mielessä oivallinen tilaisuus tehdä yritystä ja sen tuotteita tunnetuksi suurelle joukolle ihmisiä.

– Kunnan alueella toimivien yhdistysten ja yhteisöjen toivotaan myös osallistuvan tähän kesäiseen tapahtumaan, esittää markkinaisäntä Pekka Päivärinta.

Torimyyjien myyntisortimentti on monipuolinen. Valikoimasta löytyvät vaatteet, karkit, käsityöt, koriste/lahjaesineet, pohjalaistuotteet ja lihajalosteet. Reserviläisten teltalla pääsee kokeilemaan käden ja silmän tarkkuutta ekoaseella.

Monenlaista suuhunpantavaakin alueelta löytyy, joten nälkäisenä eikä kuivin suin tarvitse torilla kauppaa tehdä. Päivä ei ole pelkästään kaupantekoa, sillä torilla on myös yrittäjien järjestämänä pienimuotoista ohjelmaa ja ehkäpä myös yllätysesiintyjiä, jotka liittyvät saman päivän illalla järjestettävään kruunuhäätapahtumaan.

Kauppiaiden toivomuksesta olemme kuitenkin päätyneet siihen, että oheisohjelmaa ei ole kovin runsaasti, vaan tapahtuma keskittyy lähinnä kaupantekoon. Soinin kunnan tervehdyksen markkinoilla esittää JPYP:n yritysneuvoja Pirkko Ylätalo kello 10.30.

Yrittäjät ry toivottaa väen lämpimästi tervetulleeksi kesäiseen Soiniin tekemään ostoksia, tapaamaan tuttuja sekä tuntemattomia ja viihtymään iloisessa kesämenossa.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät