Kirppisralli Alajärvellä ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä

Mainos[adrotate banner="3"]

Kirppisralli starttaa huomenna lauantaina ja tulevana sunnuntaina 20-21.7. kello 10-17 ensimmistä kertaa kaksipäiväisenä tapahtumana.

Mukana on 40 kohdetta ympäri Alajärveä ja suurin osa kohteista on sellaisia, joita ei aiempina vuosina ole nähty.

MAINOS

Rallikansalainen voi avata älypuhelimeensa kartan suunnistusta helpottamaan (klikkaa linkkiä): https://urly.fi/Zk2. Kohdetta klikkaamalla saa tietoa kohteen sisällöstä. Kartan saa siirrettyä myös Google Maps-sovellukseen ajo-ohjeineen.

Facebookin tapahtumasivulla ”Kirppisralli Alajärvi 2019” on alkanut kohteiden mainostus.

Sieltä löytyy jatkuvasti päivittyvää tietoa myytävistä tuotteista ja kohteiden oheistoiminnasta.

Tänä vuonna myynnissä on mm. laadukkaita lastenvaatteita, huonekaluja, pyykkikone, ajoneuvoja, urheiluvälineitä, vihanneksia, perennoja ja paljon muuta. Aiempien vuosien ”äijätavaran” puutteeseen on vastattu ja useammasta kohteesta löytyy pengottavaa myös perheen miesväelle.

Kirppisrallissa pelin henki on se, että kenellekään ei annetaa etumatkaa.

Myynti aloitetaan siis tasan kello 10 molempina päivinä, eikä varauksia oteta ennakkoon. Tapahtumaa ei myöskään keskeytetä mahdollisen sateen vuoksi, vaan myyjät varautuvat esillepanoineen säähän kuin säähän.

Kirppisralli on koko perheen tapahtuma, jossa myös perheen pienimmät ovat harjoittelemassa tuotteiden myymistä tai kahvilan pitoa. Ruokaa tarjoilee tuttuun tapaan Lähi-ABC Alajärvi.

MAINOS
Edellinen artikkeliKesämarkkinaperinne jatkuu Soinissa
Seuraava artikkeliJokakesäinen muistutus koiranomistajille: älä jätä koiraa kuumaan autoon