Laasalan Metsästysseura päätti kiintiöistä

Mainos[adrotate banner="3"]

Laasalan Metsästysseuran kesäkokous pidettiin Impivaaran kämpällä ja puhetta johti seuran puheenjohtaja Taina Mäkelä.

Kokous päätti saaliskiintiöistä seuraavasti: yksi uros metso ja kolme teertä, joko uros tai naaras. Pyy kolme kappaletta. Suositellaan verotettavaksi nuoria yksilöitä.

MAINOS

Sepelkyyhkyä, fasaania ja jänistä sekä rusakkoa saa metsästää vapaasti.

Peltopyy ja riekko on rauhoitettu. Peltopyyn ampuminen on sallittu vain koetilanteessa, jos koiran palkitseminen sitä vaatii. Kaurista saa metsästää yhden jäsentä kohden. Ampuja huolehtii ilmoituksesta sihteerille ja riistakeskukseen.

Kaikkien lajien metsästysajat tulee aina tarkastaa riistakeskukselta www.riista.fiwww.riista.fiwww.riista.fi.

Vieraskortteja myydään jänikselle linnunmetsästyksen jälkeen. Kausikortti on 75 ja päiväkortti 15 euroa. Seuran jäsenen tulee olla vieraan mukana. Vieraskortti oltava mukana, maksettuna ja esitettävä kysyttäessä.

Joulurauha riistalle on 24.-25.12 välisenä aikana. Rauhoitusalueet löytyvät oma-riistasta. Karhujohtajaksi valittiin Veli-Pekka Lammi.

Pienpetopalkkioita maksetaan kymmenen euroa pedolta. Ilmoitus saalismäärästä tehdään sihteerille ennen seuraavaa kesäkokousta tilinumeron kera.

Kökkä metsästysmajalla järjestetään lauantaina 14.9. kello 9 alkaen. Hirvikokous on samana päivänä kello 12 alkaen, ei jälki-ilmottautumisia!

MAINOS
Edellinen artikkeliAsiaa ja viihdettä Lappajärvi-päivässä
Seuraava artikkeliMenkijärven ilmailutapahtuma kasvaa entisestään