-5.5 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Yrittäjien kirkkopyhä kutsuu kaikkien yritysten työntekijöitä Alajärvellä

Alajärvellä järjestetään sunnuntaina 1.9. perinteinen yrittäjien kirkkopyhä, johon kutsutaan paitsi yrittäjiä, myös yritysten työntekijöitä.

Alajärven seurakunnan yrittäjä- ja työpaikkapastori Harri Silvolahti haluaa kohdata päivässä erityisesti juuri eri yritysten henkilökuntaa, luoda heille keidashetken jossa pysähtyä elämän kiireen keskellä.

– Yrityksissä kaikilla on kiire, on aikataulut ja taloushuolet voivat painaa. Seurakunta haluaakin olla tukemassa yrittäjiä ja yritysten henkilökuntaa ja avaamassa heille tulevaisuuden näköaloja, Silvolahti sanoo.

– Toivon mahdollisimman monen lähtevän rohkealla mielellä mukaan kirkkoon!
Päivä alkaa jumalanpalveluksella kirkossa kello 10, jonka jälkeen juodaan yhdessä kirkkokahvit. Jos sää on kaunis, kahvit nautitaan ulkosalla, mutta tarvittaessa ollaan sisätiloissa.

Varsinaista ohjelmaa kirkkokahvien yhteyteen ei ole tulossa, koska tavoitteena on antaa ihmisille nimenomaan vapaata aikaa tavata toisiaan ja jutella keskenään. Töissä aikatauluja ja kiirettä riittää jokaisella riittävästi.

Jalkautumista yrityksiin

Yrittäjä- ja työpaikkapastorina toimiva Silvolahti tekee edelleen mielellään myös vierailija suoraan yrityksiin.

– Voin tulla vaikkapa ihan vain kahville, ilman sen kummempaa asiaakin – tai asian kanssa jos niin halutaan, Silvolahti sanoo ja toivoo yhteydenottoja.
Pappia Alajärvellä pääsee tapaamaan myös lounasaikaan ABC:llä, sillä nyt syksyn tultua jatkuvat jälleen myös papin pöydät ABC:llä.

– Seuraavan kerran pappia pääsee tapaamaan ABC:llä keskiviikkona 11.9. kello 11.30-13 ja lokakuussa keskiviikkoisin 2.10. sekä 30.10. samaan aikaan kello 11.30-13.

Papin pöytään voi tuolloin vapaasti istahtaa rupattelemaan!


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät