Lapsiparkki avaa kirkkotien vauvaperheillekin!

146
Mainos[adrotate banner="3"]

Iloista vauvojen läsnäolon tuhinaa ja herkkiä hymyn hetkiä sai kokea vauvaäitien haastatteluhetkessä Alajärven Gabrielin kirkossa vielä, kun tiekirkon ovet olivat auki.

Kirkkokassista löytyy pienimmille monta kivaa yllätystä.

Äidit Johanna Pohjoisaho sekä lapset Vilma (3,5 v.) ja Elmo (7 kk), Riikka Rajala (27) ja poikavauva Toivo (5 kk), Ulla Iiruu (34) ja tytär Emilia (1 v.) ja Katariina Kivijärvi (38 v.) ja tytär Kerttu (1.5) tuumivat yhdestä suusta, että vauvojen äänille on hyvä löytyä tilaa kirkosta.

MAINOS

Vauvakirkkojen, perhekirkkojen, perhekerhon ja sakastipyhäkoulun ym. lisäksi ihan tavallinenkin kirkonmeno avaa tien perheille nyt, kun kirkossa on uusi lapsiparkki.

Lapsiparkki löytyy pääkäytävän perältä keskiristiltä käännyttäessä oikealle ja penkkirivin oikean puoleisesta päädystä. Siellä riippuu penkkirivin naulakoissa kirkkokasseja, joiden sisältä löytyy pehmoleluja, hyllyssä on lastenkirjoja ja piirustustarpeita ja muuta kivaa touhun materiaaleja.

– Uskon, että kun on motivaatiota vauvoilla ja lapsilla, kirkkohetket sujuvat muitta mutkitta. Samalla äidit, isät tai koko perhe voi keskittyä saarnaan ja näkyvyys kuoriosaan on esteetön.

– Ja jos vauvalla tulee nälkä, voi häntä vaikka imettää kirkossa, iloitsee Johanna Pohjoisaho lapsiparkin mahdollisuuksista.

Muutkin äidit liputtavat sen puolesta, että on varmasti jo ohitettu aika, jossa lapsia moititaan kirkossa olosta, eiköhän lapset äänet ja iloinen tuhina ole vaan elämän merkki!

Enemmän paikkoja vauvaperheille

Äidit pohtivat yhdessä, että Alajärvellä kaupungilla on olemassa perhekahvila ja lapsiparkki, seurakunnalla perhekerho, seurakunnan muskarikin toimii aika ajoin Pähkinä kahvilassa kaupungilla.

Muskari sai erityiskiitosta ja sitä toivottiin vieläkin enemmän osallistamaan perheitä. Musiikki yhdistää, sopii lapsille ja kehittää heitä monella tapaa, he tuumivat.

Samoin 5 tähden paikkana koettiin uusi lapsiparkki kirkossa.

Kirkkoon innostaa myös jaettu kirkkopassi, johon voi kerätä aina kirkossa käydessä leiman ja neljän leiman jälkeen saa palkinnoksi jonkin yllätyksen.

Hyvään suuntaan ollaan menossa ja eri-ikäisiä pyritään ottamaan huomioon palvelussa, äidit kiittävät.


Tiina Akomeah

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa