-3.5 C
Alajärvi
torstai 23.3.2023
spot_img
spot_img

Vuorenmaahan rekrytoidaan nyt monen alan osaajia

Soinin Vuorenmaan alueelle on kehittymässä Elämyskeskus, josta löytyy runsaasti erilaista toimintaa ympäri vuoden.

Laskettelukeskus Vuorenmaa Ski Center tarjoaa erilaisia laskettelu- ja hiihtolajeja. Eri aikoina toimivat myös maastopyöräily-, melonta- ja kalastuskeskukset sekä moottorikelkka-, mönkijä- ja jeeppisafarit.

Maastojousiammunta, patikkaretket ja muut luontoelämykset tulevat täydentämään ohjattua ja omatoimista palvelutarjontaa kohteena tarjota elämyksiä suomalaisille ja kansainvälisille ryhmille, perheille ja leirikouluille.

Elämyskeskus hakee nyt eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin.

Hankkeen taustalta löytyvä Jorma Leppäniemi kertoo, että nyt haetaan motivoituneita työntekijöitä toteuttamaan uutta ja monipuolista matkailukokonaisuutta.

– Toivomme mukaan matkailusta ja erilaisista luontoharrastuksista ja -aktiviteeteista kiinnostuneita. Työssä voit kehittää itsesi todelliseksi erä – ja luonto-osaajaksi.

Monipuolinen keskus tarvitsee tuekseen erilaisia osaajia. – Vahvuutenasi voivat olla urheilu, kalastus, melonta, metsästys, pyöräily, kokkaaminen, käsillä tehtävät työt, kelkkailu, jousiammunta, suunnistus, yrtti- ja villikasvien tuntemus, it-osaaminen tai vaikkapa sosiaalisen media, Leppäniemi luettelee.

– Järjestämme kolmen kuukauden mittaisen koulutuksen, jossa valituista työntekijöistä hiotaan elämystyöntekijöitä.

Työ sijoittuu Soiniin Vuorenmaan keskuksen ympäristöön. Työ on ympärivuotista, monipuolista ja vaihtelevaa. – Tehtävät muuttuvat kausivaihteluiden mukaan.

– Tehtäväkenttä voi olla esimerkiksi rinnetyöntekijästä erämaaoppaaseen, kahvilatyöstä catering-palveluihin maastossa tai melonnasta metsästykseen ja safaritoimintaan.

– Tärkeintä on asiakaspalvelu ja asiakkaiden elämysten varmistaminen.
Leppäniemi luettelee tarjolla olevia työtehtäviä. – Haemme työntekijöitä myynti- ja markkinointipalveluun, myyntisihteeriä hoitamaan ryhmämatkailua.

– Kielitaitovaatimuksena on englannin osaaminen. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Haemme työntekijöitä myös tapahtumamarkkinointiin. Työhösi kuuluu erilaisten viikoittaisten ja kausittaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen.

– Teet työtä eri sidosryhmien, kuten yhdistysten ja järjestöjen, kanssa rakentaen yhteistyössä Vuorenmaalle erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja.

– Haemme työntekijöitä myös verkkosivujen ja sosiaalisen median ylläpitoon ja sähköiseen markkinoinnin tehtäviin. Rinnetyöntekijöitä välinevuokraamoon, hiihto hissille, rinteen kunnostamista ja rinnekonekuljettajaa sekä ravintolan työntekijöitä.

Elämystyöntekijät voivat olla kaiken ikäisiä. Jokaiselta voi löytyä oma vahvuus ja voit itse tuoda omia ajatuksiaan vahvistamaan toimintaa. Pääasia on halu olla rakentamassa uudentyyppistä matkailutoimintaa ja kivaa työyhteisöä, jossa jokainen on oman osaamisalansa veturi.

Asiasta järjestetään esittely- ja rekrypäivät Alajärvellä tiistaina 24.9. TE -toimistolla kello 13, Ähtärissä keskiviikkona 25.9. kaupungintalolla kello 13 sekä Soinissa torstaina 26.9. kunnantalolla kello 13.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät