Kaupan Keskus Alajärvi lähtee taas Jättipottijahtiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä kauppiaat ohjaavat asiakkaansa seuraavaksi yhteiseen Jättipottijahtiin!

Jättipottijahti on saavuttanut viime vuosina suuren suosion ja niinpä sitä on jo alettu odottaakin. – Tässä kampanjassa on houkuttimena Alajärven suurin lottoarvonta, kertoo Ari Ahvenlampi Kaupan Kehittämisryhmästä.

MAINOS

– Nyt asiakkaat laitetaan miljoonajahtiin, sillä osallistumme lottoarvontaan 18 rastin haravalla. 18 rastiahan on melkein joka toinen ruutu ruksattuna lottoarvonnassa. Tällainen harava tarkoittaa lottoarvonnassa käytännössä peräti 600 eri lottoriviä!

Arvontaan voivat osallistua kaikki Kaupan Kehittämisryhmän jäsenyrityksissä ostoksiaan 26.-28.9. tekevät täysi-ikäiset asiakkaat. Heille annetaan arvontakuponki kassalta ostosten maksun yhteydessä.

Kun jahti päättyy, niin kaikkien arpalipukkeiden kesken arvotaan 50 voittajaa, jotka pääsevät osallistumaan suureen porukkalottoon.

– Jokaisella arvonnan voittajalla tulee siis olemaan kahden prosentin osuus porukkaan. Jos kohdalle osuisi vaikkapa viiden miljoonan potti, niin se tarkoittaisi jokaiselle viidellekymmenelle arvonnan voittajalle 1/50 osuutta voitosta, eli tässä esimerkkitapauksessa 100000 euroa per voittanut arpakuponki.

Ahvenlampi kertoo, että pienempien voittojen osuessa kohdalle voittosummaa parannetaan ostamalla mukaan arpaan myös Lotto Plussan. Oikea Plusnumerohan viisinkertaistaa kaikki muut voitot, paitsi päävoiton.

Osakkaat pottiin arvotaan heti seuraavalla viikolla jahdin jälkeen, mutta lottokuponkia ei välttämättä osteta heti seuraavaan peliin, koska pelissä halutaan tavoitella mahdollisimman suurta pottia. Joka tapauksessa lottoarvontaan osallistutaan lokakuun aikana.

Jättipottijahtiin mukaan haluavilla asiakkailla on arvontaan osallistumisen ohella mahdollisuus tehdä hyviä ostoksia vaikka jo lähestyvää isänpäivää tai Joulua ajatellen…

Kaupoissa on runsaasti hyviä tarjouksia ja kauden uutuuksia esillä.

Esimerkiksi Info Kirjakauppaan on Suvi Penninkankaan mukaan juuri saapuneet syksyn odotetuimmat uutuudet: uusi Remes, Loirin kohuttu elämänkerta sekä Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta -sarja uusin osa.

Samaan aikaan uutuuksien rinnalla tyhjennetään hyllyjä ylivuotisista kirjoista, jotta saadaan tilaa Joululle. Kirjoja on siis tarjolla kaksi kympillä -tyyliin.

Paavolantorilla kauppiaat ovat panostamassa Jättipottijahtiin täysillä rajuin tarjouksin, jotta joulutuotteille saadaan tilaa.

Kannattaakin lähteä ihan asiakseen penkomaan ja katsomaan mitä kaikkea Paavolantorilta löytyy. Arja Hämeenniemi lupaa, että Pandorasta löytyy shoppailijalle lisäksi edullisia ja herkullista suuhun pantavaa!

Myös sisääntulotien varrella tapahtuu ja Matti Ahonen K-Raudasta kertoo, että alkuvuonna aloitettua myymäläremonttia on jälleen kesälomien jälkeen jatkettu.

Se tarkoittaa sitä, että jos jotakin poistuvaa ja poistettavaa tuotetta löytyy myyntiin halvoin hinnoin.

Valikoimat uudistuvat muutenkin K-Raudoissa aina syksyisin, joten sopivahintaisia tavaraeriä tulee jättipottijahdin päiviin sitäkin kautta myyntiin.

Niinpä monenlaista valikoimiin kuuluvaa tuotetta kaipaavan kannattaa nyt poiketa paikalle tekemään löytöjä!


Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliPikkuoppilaiden kokoisia ekotekoja Soinissa
Seuraava artikkeliTrove juhlii kolmea vuottaan Alajärvellä