Soinin kunnanhallitus käsitteli kokouksessaan vuoden 2019 tilinpäätöksen, joka on 1,9 miljoonaa euroa ylijäämäinen. Ylijäämää syntyi, kun Kuusiolinna Terveys oy:n osakkeet myyntiin Pihlajalinnalle.

17 hakijaa Soinin johtoon

Soinin kunnanjohtajan haku päättyi eilen 22.9.

Määräaikaan mennessä saatiin 17 hakemusta. Haku toteutettiin Kuntarekryn kautta.

Soinin kunnanhallitus käsittelee valintaprosessin etenemistä ja haastatteluun kutsuttavia tänään illalla hallituksen kokouksessa.

Hakijat ovat filosofian maisteri Johannes Aalto, Soini, hallintotieteiden maisteri Tapani Ikola, Lapua, insinööri AMK Petri Kenttälä, Keminmaa, kodinkoneasentaja Vesa Matias Kosimo, Turku, geronomi YAMK Kitti Kumpulainen, Inari, insinööri, ylempi AMK, Jarmo Antero Latikka, Ilmajoki, merikapteeni Pyry Lähde, Turku, terveystieteiden maisteri, lääketieteen lisensiaatti Mahmoud Mohamed, Helsinki, filosofian maisteri Antti Mulari, Posio, kauppatieteiden maisteri Minna Niemi, Laihia, hallintotieteiden maisteri Johanna Rannanjärvi, Seinäjoki, kauppatieteiden maisteri, ekonomi Varpu Sankelo, Kuortane, yhteiskuntatieteiden maisteri Vexi Virtanen, Hankasalmi, hallintotieteiden tohtori, kauppatieteiden maisteri, oikeustieteen maisteri Juha Vuorela Tampere, kauppatieteiden maisteri Ilkka Västi Karstula, hallintotieteiden maisteri Valtteri Väyrynen Multia ja hallintotieteiden maisteri Petja Yritys Tampere.