-3.5 C
Alajärvi
torstai 23.3.2023
spot_img
spot_img

Tiinan Hoitotuvalta hyvinvointia arkeen

Tiina Latvala aloitti Soinissa elokuussa pääasiassa klassiseen hierontaan painottuvan yrityksen. Tiina tekee hoitotöitä kaupan alan töiden ohessa.

– Olen tehnyt kaupan alan töitä parikymmentä vuotta. Muutama vuosi sitten tuli tunne, että haluan kokeilla jotakin muutakin työtä. Olen aikoinaan käynyt myös ompelupuolen kouluja.

– Keväällä 2018 päätin hakea Kaustisen evankeliseen opistoon hierontalinjalle ja pääsinkin opiskelemaan sinne viime syksynä, kertoo Tiina.

Keväällä Tiina sai hierontalinjalta klassisen hieronnan ja urheiluhierojan pätevyyden. Samalla hän suoritti Personal-trainer -koulun, joten myös kuntosaliohjaus Tiinalta onnistuu.

– Kotitalossa tehtiin viime talvena pintaremonttia tulevaan hoitohuoneeseen. Hierontatyöt alkoivat jo kesällä ja avoimet ovet pidettiin elokuun lopulla.

Tykkään tästä työstä oikein kovasti. Ihmisten parissa työskentely on mukavaa ja hoitoaikoja pystyn tarjoamaan kaupan alan töiden mukaan.

– Kaupassa Lehtimäen S-marketissa työskentelen kolmena päivänä viikossa. Työvuorojen mukaan voin tehdä hierontaa aamupäivin tai iltaisin. Jos olen kaupan töissä enkä vastaa puhelimeen, soitan kyllä myöhemmin, kertoo Tiina.

Latvala opiskelee tällä hetkellä viikonloppuisin kaustislaista jäsenkorjausta, joten vapaa-ajan ongelmia ei Tiinalla ole. Tiinan Hoitotupa tarjoaa klassisen hieronnan lisäksi intialaista päähierontaa, kuivakuppausta ja kinestesioteippausta. Myös pienet ompelutyöt kuuluvat yrityksen toimialaan.

– Asiakkaita on ollut heti oikein mukavasti lähialueelta. E-passi ja korttimaksu käy firmassani, Tiina Latvala kertoo.

Tiinan Hoitotupa sijaitsee Soinin keskustasta nelisen kilometriä Karstulan suuntaan. Huosionmäentielle on viitoitus päätieltä.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät