Hoiskon kyläavustajasta on apua moneen hommaan!

Mainos[adrotate banner="3"]

Olavi Mäkiniemi Sissalasta on toiminut Hoiskossa elokuun alusta saakka kyläavustajana.

Työtä hän tekee pääasiassa Hoiskon koulupiirin alueella, mutta jos aikoja riittää, häntä voi kysyä myös esimerkiksi keskustan alueelle.

MAINOS

Kyläavustajan voi palkata kolmeksi tai kuudeksi tunniksi. Hinnat ovat marraskuun alusta lukien 30 euroa kolme tuntia ja 60 euroa kuusi tuntia.

Toiminnan järjestäjänä on Hoiskon kyläyhdistys, jonka toimesta kylällä on ollut avustaja jo 13 vuoden ajan!

Asiakkaalle kyläavustajan tulo hommiin on helppoa: vakuutukset ovat voimassa ja asiakkaille ei tule päivä- tai puolipäiväkorvauksen lisäksi mitään muita kuluja.

Kyläyhdistys ei myöskään tavoittele taloudellista voittoa tällä toiminnalla, vaan voitto on siinä, että ihmiset saavat apua arkipäivän tehtäviinsä.

Olavi Mäkiniemi tuleekin mielellään avuksi mitä erilaisimpiin kodin ja tontin ylläpitotehtäviin.

– Teen kaikenlaisia kotitaloustöitä, siivoan, haen polttopuut ja teen puutarhatyöt, Olavi luettelee. Kesällä ohjelmassa ovat ruohonleikkuut, Olavi sanoo ja kehottaa kysymään, jos jokin työ kaipaa tekijäänsä.

Useimmat kyläavustajaa työllistävät ovat ikäihmisiä, mutta toisena isona ryhmänä ovat lapsiperheet, oiden arki on nykyisin usein kovin kiireistä. Kuka tahansa voi kuitenkin pyytää kyläavustajaa töihin.

Olaviin saa yhteyden soittamalla numeroon 040 912 1293. Etusijalla kyläavustajaa tarvitsevista ovat Hoiskossa asuvat, mutta myös muut Olavin kotimatkan varrelta voivat kysellä mahdollisia vapaita aikoja.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliTiinan Hoitotuvalta hyvinvointia arkeen
Seuraava artikkeliLoiskeet palasi Lappajärvelle