Alajärven Yrittäjät vierailivat Tulostekniikalla Kyyjärvellä. Kuvassa Kyyjärven yrittäjien sihteeri Katriina Oinonen, Alajärven Yrittäjistä Jukka Salmenautio, toimitusjohtaja Kai Oinonen, Kyyjärven Yrittäjien puheenjohtaja Jaakko Uusisalo, Alajärven Yrittäjien Tuomo Paavola, Markku Harju ja puheenjohtaja Kirsi Kujala. Kuva: Tiina Pelkonen.

Alajärven Yrittäjät vierailivat Kyyjärvellä

Alajärven Yrittäjät vierailivat torstaina Tulostekniikalla Kyyjärvellä.

Yrittäjä Kai Oinonen kertoi vieraille omasta uratarinastaan ja selvitti kaikkea sitä osaamista ja tuotekehittelyä, mitä yrityksestä löytyy.

Tulostekniikan lämpökeskukset valmistetaan omissa toimitiloissa Kivikankaan teollisuusalueella. Lämpökeskuksissa voidaan polttoaineena käyttää uusiutuvia biopolttoaineita sekä aurinko- ja geoenergiaa.

Lisäksi yritys valmistaa myös kevypolttoöljy sekä maa- ja biokaasu lämpökeskuksia.