-5.5 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Niittylä Home laajeni verkosta Paavolantorille

Monelle sisustajalle tuttu verkkokauppa Niittylä Home on laajentunut kahdeksan toimintavuoden jälkeen kivijalkamyymäläksi Paavolantorille, Paapon kainaloon.

Kauppias Miia Saukko nauraa, että hänellä on ilmeisesti aina äitiyslomalla tarve kehitellä jotain uutta, sillä Niittylä Home sai alkunsa kun perheeseen syntyi kaksi lasta peräperää ja Miia oli pitkään kotona.

Nyt kun verkosta on laajennettu kivijalkakauppaan, tuhisee kainalossa taas puolivuotias vauva.

Kipinä sisustuotteiden verkkokaupan perustamiseen Miialle tuli vuonna 2011 sen jälkeen, kun hän oli perheineen tullut takaisin Alajärvelle paluumuuttajana Helsingistä.

– Minulle jäi ikävä Helsingin ihania sisustusliikkeitä ja niitä tanskalaisia tuotemerkkejä, joita saatoin sieltä löytää, Miia muistelee.

– Niin sain ajatuksen, että jospa laittaisin itse pienen nettikaupan?

Miia sai nettikaupasta tekemistä äitiyslomailun oheen ja samalla hän alkoi pitää myös aiheeseen liittyvää blogia. Hän alkoi tuoda suoraan Tanskasta kaipaamiaan tuotteita ja pienin askelin nettikauppa alkoi kasvaa.

– Olen lähtenyt pienesti liikkeelle, pikkuhiljaa varastoja lisäten. Asiakaskuntaa on kasvatettu kärsivällisesti ja edelleen on paljon niitä, jotka eivät edes tässä Alajärvellä ole tienneet, että minulla on tällainen yritys!

Nyt Miia on jälleen äitiyslomalla ja Paapon Anne Nenonen alkoi houkutella Niittylä Homea toiseksi yritykseksi saman katon alle Paapon kanssa.

– Anne oli innostanut minua ennenkin perustamaan kivijalkakauppaa, mutta nyt aika tuntui olevan oikea. Varaston sopimus Seinäjoella on päättymässä ja olin jo miettinyt ottaa sen Alajärvelle, jotta saisin hoitaa sitä itse.

– Olen tällä hetkellä irtaantunut päätyöstäni ja paikka tällaisessa yhteismyymälässä on hyvä tilaisuus kokeilla, miten kauppa lähtee sujumaan!

Liikkeet ovat avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10-16. Keskiviikkona on pitkä päivä kello 10-21 ja lauantaisin palvellaan kello 10-14.

Niittylä Home tarjoaa asiakkaille samanlaisia ihania tuotteita, mitä löytyy verkkokaupasta niittylahome.com. Tarjolla on paitsi sisustusta, myös monenlaista tuotetta lapsille, kuten esimerkiksi upeat Maileg -pehmolelut.

Kaikki tuotteet ovat tanskalaisia, laadukkaita ja tyyliltään ihanan vanhahtavia. Tarjolla on mm. astiastoja, vähän erilaisia mattoja, monenlaisia tekstiilejä, kivaa pikkutavaraa, jonkin verran valaisimia ja jopa huonekaluja.

– Esimerkiksi tämä pinnasänky, joka kasvaa lapsen mukana kouluikään saakka, on nettikauppamme myydyin tuote, Miia esittelee.

– Jos kaikki menee hyvin, niin keväällä otan valikoimiin mahdollisesti myös lasten vaatteita, Miia Saukko suunnittelee.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät