Lehtimäen Jyske palkitsi tekijöitä ja menestyjiä

Mainos[adrotate banner="3"]
2010 -luvun suomenmestareille ojennettiin muistamiset, joita vastaanottamassa Kristiina Joensuu, Sanni Taipalus, Janette Lepistö ja Anni Keisanen. Palkittavien listalla oli heidän lisäkseen Jyskeen menestynein urheilija Ari Mannio.

Lehtimäen Jyske palkitsi 90 -vuotisjuhlansa yhteydessä suuren joukon seuran aktiivisia urheilijoita ja toimitsijoita.

Toimitsijoista seura palkitsi heidät, joita ei aikaisemmin ole palkittu: Ala-Mattinen Marjatta, Ala-Mattinen Mika, Ala-Mattinen Raimo, Ala-Mattinen Risto, Ala-Mattinen Sanna, Autio Riina, Hankaniemi Timo, Hattula Anne, Hauta-aho Heikki, Hauta-aho Jorma, Hauta-aho Juha, Järvenpää Harri, Keisanen Aaro, Keisanen Anja, Keisanen Eveliina, Keisanen Juha, Keisanen Veli-Matti, Kurunmäki Saga, Kurunmäki Silja, Kärki Jaakko, Latva-Laturi Roosa, Leikkari Pasi, Lepistö Taina, Mannio Anne, Paavola Tomi, Perkkiö Jarno, Pihlaja Harri, Savela Eero, Silvonen Ari, Taipalus Anni, Taipalus Antti, Taipalus Hanna ja Vainionpää Olivia.

MAINOS

Myös Jyskeen 2010-luvun Suomen Mestarit palkittiin. Palkintonsa saivat polkujuoksun Veteraanisarjan N45 suomenmestari 2019 Kristiina Joensuu, hiihdon suomenmestari Anni Keisanen, keihäänheiton suomenmestari Janette Lepistö, keihäänheiton suomenmestari Ari Mannio ja suomenmestaruuksia juoksusta voittanut Sanni Taipalus.

Vuoden 2019 menestyksestä palkittiin Vuoden urheilijana Janette Lepistö, Vuoden Nuorena urheilijana Roope Mäkipelto ja Vuoden Veteraaniurheilijana Kristiina Joensuu.

Muut palkittavat olivat Saga Kurunmäki, Silja Kurunmäki, Eero Mäkipelto, Sakari Sammalisto ja Sini Sammalisto.

Tuula Jokiaho

Kuluvan vuoden menestyksestä palkintonsa sai iso joukko urheilijoita.
MAINOS
Edellinen artikkeliVimpelin Yrittäjät valitsi Timo Vesalan
Seuraava artikkeliEtelä-Pohjanmaa päivitti kansainvälistymisen toimintaohjelman