2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

FitFactorylle tuplasti suurempi kuntosali

FitFactory muuttaa uusiin tiloihin joulukuun lopulla Alajärvellä. Uudet tilat sijaitsevat Kauppakadulla, Peltokankaan kiinteistönä tunnetun rakennuksen liiketiloissa. Remontointi on käynnistynyt jo lokakuussa.

FitFactoryn toiminta on vakiintunut alajärveläisten liikkujien keskuudessa. Ryhmäliikunta- ja kuntosalikävijät arvostavat hyviä aukioloaikoja, monipuolisia palveluita sekä liikuntakeskuksen hyvää henkeä.

MAINOS

Tilat ovat kuitenkin kuntosalin puolella olleet tiukat heti alusta alkaen. Asiakaspalautteissa on tullut toiveita väljemmästä kuntosalista.

– Meillä on ollut tässä nykyisessä paikassa ihan loistava olla. Sijainti on ollut hyvä ja ovathan tilat olleet tosi viihtyisät. Tilan tarve sai kuitenkin kartoittamaan vaihtoehtoja ja nyt uusi tila on riittävän suuri ja onhan tässä vielä laajentamisen mahdollisuuksiakin, sanoo FitFactoryn yrittäjä Tuija Silver-Lager.

Kauppakadulla kuntosalille runsaasti tilaa

Uudistuva liikuntakeskus rakentuu kahteen kerrokseen. Katutasolle sijoittuu valoisa kuntosali, jonka pinta-ala on reilut 270 neliötä.

Alakertaan valmistuvat pukuhuoneet ja viihtyisä ryhmäliikuntasali sekä hierojan tila.

Liikuntakeskukseen saadaan nyt myös leikkitila lapsille. Tilaa yhteensä liikuntakeskukselle tulee reilusti yli 400 neliötä.

Kuntosalille jotain uutta, mitä Alajärvellä ei vielä ole

Kuntosaliin sijoittuu nykyisten laitteiden lisäksi myös jotain uutta. Tuijan toiveissa on ollut saada salille jotain vähän erilaista, toiminnalliseen treeniin sopivaa.

Tähän tarpeeseen kuntosalille hankitaan reilun kokoinen CrossTraining räkki eli keskus, joka mahdollistaa useiden harjoittelijoiden samanaikaisen harjoittelun.

Siihen tulee puolapuut, suorituspaikkoja mm. kyykkyjen tai muiden tangolla tehtävien liikkeiden tekemiseen neljälle, dippi-punnerruspaikka, leuanvetopaikat, köydet, t-kulmasoutupaikka, paikat valjaille ja renkaille ja niin edelleen.

Lisäksi kuntosalille tulee 20 metriä pitkä ruohomatto veto- ja työntökelkkaa varten.

Toiminnallisen harjoittelun välineitä hankitaan myös lisää.

Ryhmäliikuntaa, valmennuspalveluita ja hierontaa edelleen

Ryhmäliikunta tulee jatkossakin olemaan FitFactoryssa merkittävässä roolissa. FitFactorysta saa edelleen myös valmennuspalveluita kuntosalivalmennukseen, ravintovalmennukseen sekä henkilökohtaisen personal trainer -valmennukseen.

Hierontaa FitFactoryssa jatkaa hieroja, urheiluhieroja Anna Syrjälä. Uusiin tiloihin etsitään myös toista omia hyvinvointiin liittyviä palveluita tarjoavaa yrittäjää.

Muutto ajoitetaan joulun tienoille. Todennäköisesti kuntosali pidetään kiinni vain yhden päivän. Muutto pyritään kuitenkin valmistelemaan niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Avajaisia vietetään tammikuun alussa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät