Tuottajapuodin ovet kiinni – Eeva-Liisa hyppää pulla-auton rattiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä Paavolantorilla sijaitseva Tuottajapuoti on avoinna viimeisen kerran lauantaina 28.12. Yrittäjä Eeva-Liisa Tolonen laittaa näin pillit pussiin tältä osin.

Syynä liikkeen sulkemiselle ei ole se, etteikö Tuottajapuodilla olisi riittänyt asiakkaita sen 2,5 vuoden aikana, jonka Eeva-Liisa on siinä ollut ensin työntekijänä ja liki kaksi vuotta yrittäjänä.

MAINOS

– Minä en vain enää jaksa näin pitkää päivää, sillä viime vuosina ei ole ollut yhtään alle 13 tunnin työpäivää, Eeva-Liisa toteaa.

Syy päivien pituuteen löytyy siitä, että ennen liikkeen avaamista yrittäjä on tehnyt ensimmäisen työpäivän jo Soinissa kotileipomossaan. Näin asiakkaat ovat saaneet päivittäin tuoreet leivonnaiset Tuottajapuodin tiskistä.

Leipomon lopettaminen ei missään vaiheessa ollut vaihtoehto, koska kotileipomon tuotteet ovat toisaalta olleet myymälän valikoimien kulmakivi.

Erityisesti Eeva-Liisan leipomat gluteenittomat tuotteet ovat sellaisia, joita on haettu pitkienkin matkojen takaa.

Kun myymälä sulkee ovensa, niin Eeva-Liisa keskittyy täysillä kotileipomonsa pyörittämiseen ja alkaa myydä tuotteita kiertäen pulla-auton kanssa!

– Tammikuun urakkana on kuitenkin saada leipomon gluteeniton puoli valmiiksi, jotta voin jatkossa joka päivä leipoa myös gluteenittomia tuotteita.

Kun gluteeniton leipomo-osa on valmis, alkaa Eeva-Liisan pulla-auto ajaa säännöllisiä reittejä ainakin Alajärvellä ja Vimpelissä sekä Soinissa ja Lehtimäellä, mahdollisesti myös Kyyjärvellä ja Karstulassa. Aikatauluista ilmoitellaan Torstai-lehdessä myöhemmin.

Lisäksi tuotteita saa jatkossa erilaisista tapahtumista ja tietenkin aina tilauksesta, myös tammikuun aikana.

Oman leipomon tuotteiden lisäksi pulla-autoon tulee myyntiin Tuottajapuodin valikoimista ainakin marjajauhot ja Luontevan tuotteet, mahdollisesti muutakin.

Ennen ovien sulkemista Tuottajapuodista on mahdollista tehdä edullisia ostoksia poistomyyntien osalta. Lisäksi lauantaina 21.12. kello 10-14 asiakkaille tarjotaan joulupuuro!

Eeva-Liisa Tolonen toteaa, että hän on viihtynyt Tuottajapuodin ohjaksissa todella hyvin ja myöntää, että ikävä jää myös hyvää Paavolantorin yrittäjien porukkaa.

– Kun tulin tähän töihin 2,5 vuotta sitten, en tuntenut ketään Alajärveltä. Nyt tuttuja ja mukavia asiakkaita on vaikka kuinka paljon. Toivottavasti tapaamme myöhemmin pulla-autolla!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSinun joulusi Jäykäntuvalla
Seuraava artikkeliJouluna tien päälle? Aloita valmistelut jo nyt