-0.2 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Vielä ehtii nähdä suositun näytelmän välipäivinä – Töysän nuorisoseuralla ”Miehen Tuoksu”

Töysän nuorisoseuran näytelmäryhmä on yllättänyt yleisön ja yleisö puolestaan yllättänyt näytelmäryhmän, sillä kauden näytelmävalintana Tanja Puustinen-Kiljusen ”Miehen tuoksu” onkin osoittautunut hyvin suosituksi ja kiitellyksi katsojakokemukseksi.

Näytelmä kieltämättä on melkoinen, riemukas kommellusten sarja.

MAINOS

Tapahtumat alkavat kun sika-Arvi käy päivittäisellä tuopilla mielitiettynsä Lissun baarissa, kun hänen parhaat kaverit Mara ja Roope sanovat ettei tuo vuosien katselu tuota tulosta jos ei mies uskalla puhua.

Kun Arvi onnistuukin sopimaan treffit Liisan kanssa, niin Maraa ja Roopea hävettää toisen puolesta – Arvi kun on haissut pienestä pitäen, siinä menee sikalan pojan reffit äkkiä persiilleen.

Yllättäen kylälle saapuvat hienot lomamatkaajat Kari ja Brita Niemenmaa. Kari on varsinainen pukumies, jolloin Mara hoksaa mistä voisi löytyä ratkaisu saada Arvi edes vetävän näköiseksi. Ja kun naisen tapaa tansseissa tuntemattoman miehen puku niskassa, niin mikäänhän ei voi mennä pieleen?

Kun Mara ja Roope, miehet joiden omatkin akka-asiat ovat retuperällä, auttelevat jo yhtä jos toista kaveria naisten iskemisessä, niin kohta Arvin eläimellinen haju vaikuttaa loma-asujienkin mökillä.

Näytelmän rooleissa nähdään Markku Julku, Mikko Kaunismäki, Eija Takamäki, Sanni Hietaniemi, Timo Ala-Kanto, Minna Hakala, Pirjo Jaatinen, Jorma Toopakka, Teuvo Viitasaari, Minna Ala-Kanto, Jarmo Sissala, Annikki Hakala, Outi Pennala, Virve Myllyaho ja Reijo Tikkamäki.

Viimeiset näytökset välipäivien viihdykkeeksi

Töysän nuorisoseuralla näytelmät ovat viihdyttäneet parin vuoden ajan, tänä kautena vahvistuksin Kätkänjoen ja Tohnin näytelmäryhmistä.

Näytelmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston kanssa Janne Vuorelan ohjauksella.

Esityskaudesta jäljellä ovat joulun välipäivinä huomisen perjantain 27.12. kello 19 ja sunnuntain 29.12. kello 15 näytökset Töysän nuorisoseuralla (Seurapolku 1, 63600 Töysä). Lisätiedot: facebook.com/Toysannuorisoseura.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät