24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

FinEst Bändileiri -hanke huipentuu Saarenmaan leiriin

Kansainvälisen FinEst Bändileirin viimeinen yhteinen leiri järjestetään Saarenmaalla Virossa 4.-6. elokuuta. Saarenmaalla järjestettävä leiri on kolmivuotisen hankkeen huipennus.

FinEst Bändileiri -hankkeessa on mukana kolme Leader-ryhmää. Suomesta mukana ovat Leader Aisapari ja Leader Mansikka sekä Virosta Saarenmaalta Leader Saarte Kostöökogu.

MAINOS

Järjestelyissä Aisaparin yhteistyökumppanina on Järvilakeuden kansalaisopisto ja Leader Mansikan yhteistyökumppanina Sisä-Savon kansalaisopisto.

Hankkeen aikana on järjestetty kolme leiriä, yksi leiri jokaisella mukana olevalla alueella. Aisaparin alueen leiri järjestettiin kesäkuussa Alahärmässä. Lisäksi hankkeeseen liittyi marraskuun lopussa järjestetty Recording Night.

Aisaparin alueella tapahtumaan osallistuneet soittajat saivat kokemuksen siitä, millaista on kappaleen äänittäminen.

Evijärvellä järjestetyssä tapahtumassa oli mukana soittajien lisäksi myös teatteri-ilmaisua harrastavia leiriläisiä. He tekivät musiikkivideon soittajien soittamaan kappaleeseen. Yhteensä leirille osallistui 18 nuorta.

Hankkeen päätösleirille Saarenmaalle voi jo ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu Järvilakeuden kansalaisopiston kautta.

Mukaan leirille otetaan 20 iältään 10-15-vuotiasta musiikin harrastajaa, myös aloittelijat ja uudet harrastajat ovat tervetulleita!

Osallistumismaksu on 70 euroa, sisältäen opetuksen, matkat bussilla ja laivalla, majoituksen sekä leirinaikaiset ruokailut. Mukaan lähtee kolme opettajaa sekä järjestäjien puolesta tarvittava määrä huoltajia.

Leiriläisille voi lähteä mukaan myös omia huoltajia, heidän maksuosuutensa tarkentuu myöhemmin lähtijämäärän mukaan.

Lisätietoja tulevasta leiristä saa kansalaisopistosta ja Aisaparista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät