0.8 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Alajärvellä alkaa jääkiekon alkeisryhmä naisille!

Viime syksynä JPK järjesti jääkiekosta kiinnostuneille naisille alkeisryhmän Muijakiekko vol2.

Kauden aikana opeteltiin luistelun ja kiekonkäsittelyn perusteet, mikä tarkoittaa luistelun osalta teränkäytön hallintaa sekä luistelijan kehonhallintaa.

MAINOS

Kiekonkäsittelyssä keskityttiin kiekon syöttämiseen sekä syötön vastaanottamiseen.

Tuula Santala kannustaa naisia, jotka haluavat parantaa luisteluaan, lähtemään mukaan nyt alkavalle kurssille.

Perustaitojen karttuessa harjoiteltiin itse pelaamista. Pelaamisen teoriasta ja pelisäännöistä kävi luennoimassa jääkiekkotuomari Niko Luomala.

Katja Honko Alajärveltä lähti syksyllä JPK:n luistelukoulun tyttöjen leikkitoimintaan ohjaajaksi. Seuratessaan samaan aikaan jäällä olevan kiekkokoulun touhuja, heräsi hänellä itselläkin mielenkiinto jääkiekkoa kohtaan ja halu oppia lajia.

Katja on yllättynyt kuinka paljon on oppinut itsestäänkin uuden lajin parissa.

– Hetkeäkään en ole katunut, että lähdin toimintaan mukaan ja jo nyt täysin jääkiekkoon hurahtaneena odotan malttamattomana kevätkauden alkua. Niin paljon on opittavaa, sanoo Katja.

Tuula Santalalla Vimpelistä oli pohjalla lasten kanssa vietettyä aikaa jäällä, eli aivan noviisi hän ei ollut luistelun suhteen.

Mutta nyt opeteltuaan perusasioita ja etenkin koko kropan käyttöä, nopeutta luisteluun on tullut huomattavasti lisää. – Tämä on kertakaikkisen loistava liikuntamuoto, ylistää Tuula.

Vuodenvaihteen jälkeen otetaan ”uusi satsi” luistelusta ja jääkiekosta kiinnostuneita ja opetus alkaa jälleen aivan alusta, kun uusi jääkiekon alkeisryhmä naisille starttaa.

Mukaan voi tulla oli lähtötaso mikä tahansa ja perusteet läpikäytyään voi valita jatkaako omassa alkeisryhmässä, siirtyykö vol2:n mukaan tai jos taidot riittävät, voi siirtyä treenaamaan varsinaiseen Muijakiekkoon.

Jäävuoro on lauantaiaamuisin kello 9.30. Lisätietoja voi kysyä ja ilmoittautua Virpi Mäntyniemelle numerossa 040 525 9066.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät