Simojoki konsertoi Soinissa

Tunnettu pitkänlinjan gospelmuusikko Pekka Simojoki vierailee Soinin yhteistalolla sunnuntaina 19.1. kello 15 alkaen. Hän on yksi maamme tunnetuimpia gospelmuusikoita.

Hän on kirjoittanut lukuisia rakastettuja hengellisiä lauluja, messuja ja musikaaleja. Simojoen lauluja on kertynyt huikea määrä – yli 750 kappaletta. Hän on saanut useita kultalevyjä ja yhden platinalevynkin.

MAINOS

Simojoen laulut ovat elämänmakuisia ja koskettavia. Niissä on taivaan tuoksua ja mullan makua mutta myös hikeä ja sydänverta. Ne antavat ihmisille lohtua, turvaa ja voimaa.

Pekalla on lämmin ja ihmisläheinen tapa kertoa omakohtaisia kokemuksia ja tarinoita laulujen lomassa. Hän on tehnyt keikkoja kotimaassa jo yli 40 vuotta.

Simojoen tilaisuudet vetävät väkeä kaikista ikäluokista, lapsista vanhuksiin. Ulkomaille hän on tehnyt yli sata konserttikiertuetta eri kokoonpanojen kanssa. Ja matka jatkuu..

Konserttiin on vapaa pääsy, ovella voi ostaa kymmenen euron hintaista ohjelmalehtistä. Lopussa kahvio palvelee yleisöä. Tilaisuuden järjestää Soinin Ystävänapu ry.

MAINOS
Exit mobile version