1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

KyKy-Betset aloitti uuden vuoden voitolla

KyKy-Betset vs NaPa 3-1 (23-25), (25-22), (25-23), (25-14).

KyKy-Betset aloitti uuden vuoden voittamalla Napapiirin palloketut kotona. Kolme pistettä oli tavoite tästä ottelusta ja siinä onnistuttiin.

Ville Heiskanen oli sairaana ja Henrik Heinänen poti hiukan jalkaansa, joten lähtökohdat olivat haasteelliset pitkän joulutauon lisäksi.

MAINOS

Ennakkoon kyseessä oli kauden vaikein ottelu. Pelin alku osoitti sen ja NaPa tuli rohkealla pelillä, he pelasivat upporikasta tai rutiköyhää. Ensimmäinen erä tiukasti napapiirille 23-25.

Toisen erän alku sai näyttämään 1-5 tilanteessa, että pohjoiseen matkaa pisteitä, mutta aikalisä herätti betonimiehet.

Heiskasen paikalla pelannut Mosse Kostamo oli rautaa vastaanotossa. ”Moskova” kiitti luottamuksesta ja hoiti pallot Janssonin hyppysiin ammattimiehen varmuudella. Petrusevics takoi ajoittain tosi kovia lyöntejä NaPan kenttään, 26 pinnaa tässä pelissä riitti palkintoon.

Vieraittein hakkuri Oskari Seppä antoi myös merkkejä pelimiehen taidoistaan ja nappasi Petrun ohella palkinnon. Soinin Saneerauksen Matti Honkola jakoi pokaalit kokemuksella ansioitten mukaan.

Kostamo oli Napaa vastaan edukseen, mutta ketään joukkueesta ei saa unohtaa, niin tänään kuin jatkossakin jokainen on yhtä tärkeä lenkki tässä ketjussa.

Kotiotteluilla jatketaan lauantaina, kun vieraaksi tulee Karhulan Veikot, heillä on liigafarmi Ducksin kanssa ja ankoilla on vapaa viikonloppu.

Pudotuspeleihin molemmilla on hinku ja pinnat kiinnostaa varmasti. Matti Palosen vierailua passarina kannattaa tulla seuraamaan, tämä mies on yksi sarjan legenda.

KaVe tulee kovaa niin keskeltä kuin laidoiltakin. Tulkaa paikalle kannustamaan, nyt on apu tarpeen. Nähdään lauantaina lauteilla kello 18.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät