24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Fanikamera seuraa suorana sunnuntain Halli-SM-avausta Joensuusta!

Superpesiskausi 2020 on täällä! Halli-SM-turnaus pääsee tänä vuonna käyntiin jopa ennätysaikaisin, kun miesten lohko B:n avauksessa kohtaavat Joensuun Maila ja Siilinjärven Pesis tämän viikon sunnuntaina kello 16.

Ruudun Fanikamera seuraa kaikkia miesten ja naisten alkulohkojen otteluita suorissa lähetyksissä. Lopputurnauksista toteutetaan kevyemmän tuotannon monikameralähetykset.

MAINOS

Joensuun Maila on miesten hallitseva Suomen mestari niin hallista kuin kesäkaudelta, mutta kokoonpano on elänyt paljon syksyn jälkeen.

Joukkueen pelinjohtajana debytoi Mikko Korhonen. Uusia kasvoja pelaajistossa ovat Antti Hartikainen, Topi Hurskainen ja sunnuntain vastustajan Siilinjärven riveistä siirtynyt Simo Vainikainen.

Lähtijäpuolella kaksinkertainen vuoden pesäpalloilija Tuomas Jussila vaihtoi Imatran Pallo-Veikkoihin ja jokeri-iskijä Juha Niemi sarjanousijan Manse PP:n riveihin Tampereelle.

Siilinjärven Pesis palasi 21 vuoden tauon jälkeen miesten Superpesiksen kartalle viime vuonna. Nyt joukkue lähtee uuteen kauteen vuotta kokeneempana.

Ville Lantiainen siirtyi Haminasta joukkueen vahvuuteen ja seuran oma kasvatti Matias Hänninen palasi Siilinjärvelle yksivuotisella vuokrasopimuksella Joensuusta.

Halli-SM-turnauksen kilpailujärjestelmä on armoton, sillä yksikin tappio voi suistaa joukkueen ulos jatkosta. Neljän parhaan lopputurnauksiin etenevät alkulohkojen voittajat.

Halli-SM-avausottelu on tulossa Veikkauksen vedonlyönnin kohteeksi Pitkävetoon ja Tulosvetoon. Fanikamera-lähetys Ruudussa alkaa tulevana sunnuntaina 12.1. noin kello 15.55.

Reaaliaikainen tulospalvelu seuraa kaikkia Halli-SM-otteluita tuttuun tapaan osoitteessa www.pesistulokset.fi.

Halli-SM-otteluohjelma kokonaisuudessaan ja turnauksen tarkemmat määräykset löytyvät TÄSTÄ klikkaamalla!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät