1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Kela kilpailuttaa Etelä-Pohjanmaan taksipalvelut uudelleen

Kela valmistelee hankintoja, joissa haetaan palveluntuottajaa tai palveluntuottajia huolehtimaan Kelan korvaamista taksimatkoista Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Lapin maakuntien alueella.

Hankinnat toteutetaan maakunnittain käyttöoikeussopimuksina.

MAINOS

Kysymyksessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan, maksuliikenteen sekä raportoinnin.

Maksuliikenne toteutetaan Kelan sähköistä suorakorvausmenettelyä käyttäen.

Maakuntien hankintakokonaisuudet vastaavat pitkälti Kelan aiempia hankintoja, joiden hankintailmoitukset ja tarjouspyynnöt julkaistiin 16.1.2018 ja joiden hankintapäätökset Markkinaoikeus kumosi 1.11.2019.

Hankinnasta kiinnostuneita toimittajia pyydetään mukaan markkinakartoitukseen, jonka tarkoituksena on selvittää valmisteltavaan hankintaan liittyviä asioita.

Markkinakartoitukseen voi osallistua ilmoittamalla yrityksen virallisen nimen ja yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen osoitteeseen svmatkat.hankintapalvelut@kela.fi viimeistään torstaina 16.1.

Kela lähettää viikolla 3 kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse tarkempia tietoja hankinnasta sekä kysymyksiä vastattavaksi.

Markkinakartoitukseen osallistuminen ei ole edellytys myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistumiselle eikä sido ketään siihen osallistuvaa tahoa.

Markkinakartoitukseen osallistuvilla ei ole oikeutta saada korvausta tekemästään työstä.

Markkinakartoituksessa annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät