-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Maukka ja Väykkä kiertävät maakuntaa

Kulttuuriyhdistys KoHon ja Laitakaupungin orkesterin yhteenliittymän, Teatterikaravaanin, ensimmäinen yhteisproduktio on Timo Parvelan kirjasta dramatisoitu Maukka ja Väykkä -musiikkiteatteriesitys.

Teatterikaravaani kiertää maakuntaa tammi- ja helmikuun yhteensä kahdellakymmenelläviidellä esityksellä muun muassa Kuortaneella, Lappajärvellä, Soinissa sekä Alajärvellä.

MAINOS

Kissan ja koiran välisestä ystävyydestä kertova kujeileva esitys on täynnä leikkiä, suuria tunteita ja kiehtovia lauluja.

Haaveileva ja taiteellinen Maukka, sekä käytännöllinen ja työteliäs Väykkä seikkailevat jalkapalloilun, suurten laulukilpailujen ja tanttimetsän merkeissä.

Arki ei todellakaan suju aina sopuisasti, koska kissa ja koira ovat kovin erilaisia. Vastakohdat kuitenkin täydentävät toisiaan ja lopulta he onnistuvat löytämään yhteisen sävelen. Menoa mukana säestämässä ovat myös naapuruston Kana von Got ja Ankka Kvakström.

Maukka ja Väykkä on ensimmäinen produktio Kulttuuriyhdistys KoHon ja Laitakaupungin orkesterin yhteistyöstä, jota Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto on tukenut kolmivuotisella hankkeella.

Teatterikaravaanin esitykset suunnataan vuosittain eri alueille ja eri-ikäisille lapsille. Tavoitteena on kiertää kolmessa vuodessa kaikki alueen kunnat laadukkaalla lapsille ja nuorille suunnatulla musiikkiteatterilla.

Työryhmässä mukana lavastuksen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä puvustuksessa ja tarpeistossa on mukana Alajärveltä lähtöisin oleva Niina Hallila.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät