2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Järviseudun rekrytointimessuilta voi löytyä uusi työ- tai opiskelupaikka!

Tarvitsetko tietoa erilaisista vaihtoehdoista opiskella ja työllistyä tai tietoa yrittäjyydestä sekä työ- ja harjoittelupaikoista? Tai suunnitteletko alanvaihtoa?

Ready 4 Life – Järviseudun rekry- ja opintomessuilla Alajärvellä on ennätysmäärä työnantajia näytteilleasettajina.

MAINOS

Eri toimialojen yritykset ja organisaatiot tarjoavat kesätyöpaikkoja, mutta myös pidempiaikaisia työpaikkoja on tarjolla. Reilut 150 avointa työpaikkaa odottaa ottajaansa. Lisäksi tuttuun tapaan oppilaitokset tuovat tutuksi omia koulutuksiaan.

”Rekrytointitapahtumille on tarvetta, vaikka työnhaku on digitalisoitunut ja mennyt verkkoon. Aito kohtaaminen työtä hakiessa on edelleen tärkeää”, kertoo TE-palveluiden yritysasiantuntija Ismo Kuhalampi Alajärveltä.

Aamupäivällä messuhalli täyttyy alueen nuorista ja ohjelmassa on silloin nuorille suunnattuja kesätyöinfoja. Messut on kuitenkin tarkoitettu aivan kaikille ja kaikenikäisille.

Myös yritykset pääsevät ääneen. Messujen ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja yrittäjiltä, eri organisaatioiden edustajilta sekä opiskelijoilta. Mahdollisuus myös maksuttomaan ammattilaisen toteuttamaan CV-kuvaukseen.

Lisäksi tapahtumassa on Ohjaamon pitämä CV-paja, jossa saat tuoreimmat vinkit ansioluettelon tekoon. Lukiolaiset pitävät tapahtumassa kahviota – varaathan vähän käteistä mukaan. Tilaisuuden juontaa yrittäjä Susanna Korkiatupa, Loistavaa sisältötoimistosta.

– Näille hieman uudenlaisille rekrytointi- ja opintomessuille kannattaa kyllä lähteä, jos uusi työpaikka tai opiskelu kiinnostaa. Messut ovat tarkoitettu ihan kaikenikäisille ja Alajärven uusi monitoimihalli tarjoaa siihen hyvät puitteet, toteaa Maria Yli-Sikkilä Työ etsii tekijäänsä -hankkeesta.

Ready 4 Life –messut järjestetään torstaina 30.1. klo 9-17 Alajärven monitoimihallilla. Monitoimihalli muuttuu tuolloin työnhaun kohtaamispaikaksi! Tule sinäkin! Messuille on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alajärven kaupungin vapaa-aikapalvelut, Alajärven lukio ja yläkoulu, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, JPYP, Ohjaamo Alajärvi/Vimpeli sekä SeAMK Maakuntakorkeakoulu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät