0.2 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Hierontapiste Leppis palvelee kahdessa pisteessä

Alajärven Levijoelle perustettiin pari vuotta sitten Hierontapiste Leppis, kun koulutettu hieroja Sari Leppäkangas ryhtyi opintojensa myötä yrittäjäksi. Mukavat tilat toiminnalle järjestyivät kodin pihapiiriin.

Vuosi sitten helmikuussa Sari totesi, että asiakaskunnasta iso osa tuli Lehtimäeltä, jossa hierontapalveluja ei ollut tarjolla.

MAINOS

Niinpä Sari vuokrasi toimitilan Lehtimäen entiseltä kunnantalolta ja alkoi aluksi pitää sitä avoinna kerran viikossa. Sittemmin tilanne on muuttunut niin, että vakituista päivää ei Lehtimäellä ole, vaan vastaanotto on siellä sopimuksen mukaan ja usein jopa kahtena päivänä viikossa.

– Asiakaskunnastani noin puolet taitaa tällä hetkellä olla Lehtimäeltä, Sari laskee.

Kunnantalon alakerrasta vastaanotolle on järjestynyt mukavat ja valoisat tilat. Asiakaskuntaa käy Lehtimäellä laidasta laitaan ihan kuten Levijoellakin.

– Toki valtaosa asiakkaista on työikäisiä tai ikäihmisiä, mutta nykyisin hieronnassa käy myös nuoria opiskelijoita.

Tärkein syy tulla hierojalle ovat niska-hartiaseudun vaivat sekä selkäkivut.

Näissä molemmissa näkyy yksipuoliset työasennot sekä läppärin ja puhelimen äärellä vietetty vapaa-aika, mutta toisaalta koska Sarilla on koulutus paitsi klassiseen, myös urheiluhierontaan, hänen asiakkaanaan käy myös paljon urheilijoita.

– Nuoria urheilijoita käy hieronnassa säännöllisesti ja ennaltaehkäisevänä ja palauttavana hoitona hieronta onkin heille tärkeää, kuten olisi ihan kaikille.

Sari tekee perushoitojen lisäksi myös hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierontaa. Levijoella hän voi tehdä myös kuumakivihierontaa ja lisäksi tarjolla on myös mahdollisuus kuivakuppaukseen.

– Hierontaan kannattaisikin tulla lihaskireyksien ja rasitustilojen vuoksi, mutta myös ihan rentoutumismielessä ja ennaltaehkäisevästi, kertoo Sari.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät