-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Yrityspalvelukeskus kokoaa yrityspalvelut yhteen Etelä-Pohjanmaalla

Yrityspalvelut on koottu vuoden 2020 alusta yrityspalvelukeskukseen Etelä-Pohjanmaan ELY-keskukseen.

Siellä toimivat Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston, Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Business Finlandin yritys- ja rahoitusasiantuntijat.

MAINOS

Tavoitteena on luoda selkeämpi yrityspalvelujen kokonaisuus ja helpottaa yrityksiä löytämään tilanteeseensa sopiva yksilöllinen palvelu yhdellä yhteydenotolla, olipa kyseessä yrityksen toiminnan käynnistäminen, liiketoiminnan kehittäminen, kansainvälistyminen, investoinnit, rekrytoinnit tai henkilöstön kehittäminen.

Yhteistyöllä etsitään ratkaisuja yritysten haasteisiin ja kasvun pullonkauloihin. Tavoitteena on myös, että entistä useampi toimintaansa uudistava, kasvava ja kansainvälistyvä yritys hyödyntäisi tarjolla olevia monipuolisia palvelu- ja rahoitusmahdollisuuksia.

Yrityksen ei tarvitse jäädä yksin asiansa kanssa, sillä yrityspalvelukeskuksen henkilökunta on tukena monipuolisten verkostojensa voimalla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät