13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Ponsse juhlii 50 vuotista savottaa Karstulassa

Ponssella juhlitaan ja siihen liittyvä juhlanäytös on nähtävissä huomenna 31.1 Karstulassa.

Ponsse Oyj on pienessä kyläpajassa koneyrittäjä Einari Vidgrénin unelmasta syntynyt perheyhtiö, joka toimii tänä päivänä 40 maan puunkorjuumarkkinoilla.

MAINOS

Puolen vuosisadan aikana yhtiö on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista ympäristöystävälliseen tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista.

Ponssella 50v -juhlavuotta vietetään savotalla, yhdessä asiakkaiden kanssa.

Laajamittainen juhlakiertue lähti liikkeelle juhlarekan johdolla Aurasta ja Imatralta ja huomenna kiertue saapuu Karstulaan osoitteeseen Ahovastingintie 54 kello 10-14.

Karstulan jälkeen matka jatkuu Ponssen kotikylälle Vieremälle 4.2., josta edelleen Hyrynsalmelle 7.2. ja Rovaniemielle 11.2.

Karstulan työnäytös järjestetään yhteistyössä Keitele Forestin kanssa.

Suomesta juhlavuodenkiertue Porukalla (Together) jatkaa matkaansa läpi Euroopan aina Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, Aasiaan ja Australiaan saakka kattaen yhteensä 30 maata ja 110 paikkakuntaa.

Kiertue päättyy syyskuun alussa FinnMETKO-messuille Jämsään. Työnäytöksissä esiintyvät uusimmat tuotemallit, kuten PONSSE Cobra -harvesteri ja PONSSE Bison –kuormatraktori, sekä malliston lippulaiva PONSSE Scorpion.

Näytökset kiinnostavatkin varmasti kaikkia kaikki metsäalan ammattilaisia ja muita alasta kiinnostuneita.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät