0.8 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Alajärvellä juhlitaan uutta kumppanuutta

Ystävänpäivänä, 14.2. juhlitaan Alajärvellä uutta kumppanuutta pullakahveilla. Kahdesta tuli yksi, kun OP Koti Järviseutu ja OP Koti Suomenselkä fuusioituivat marraskuun lopulla. Sen jälkeen aloitti toimintansa OP Koti Järviseutu-Suomenselkä Oy LKV.

Yhdistyneen yrityksen toimitusjohtajana aloitti tammikuun alusta toimitusjohtaja, LKV Anne Mäkelä, joka on myös julkinen kaupanvahvistaja. Hän työskentelee molemmissa toimistoissa.

MAINOS

Alajärven toimistossa ahkeroivat myös kiinteistövälittäjä, LKV Tarja Elgland, joka on julkinen kaupanvahvistaja, kiinteistövälittäjä, LKV Sari Salmenautio, isännöitsijä Kirsi Isokangas, IAT sekä joulukuun alussa aloittanut isännöitsijä Auli Peltokangas.

Helmikuun alussa vahvaan naisjoukkoon liittyi isännöitsijä Susanna Tähtinen-Salo.

Yhteistä aikaa on ollut reilut kaksi kuukautta, ja se on sujunut mainiosti.

Alavuden päässä toimitusjohtaja Mäkelän avussa ovat isännöitsija Maritta Rinta-aho IAT, ITS-TEK sekä kiinteistövälittäjä Petra Kurhela LKV.

IAT tarkoittaa isännöinnin ammattitutkintoa. ITS-TEK lisäksi teknistä isännöintiä.

Vastaavasti yhdistymisen kunniaksi tarjotaan pullakahvit Alavuden päässä seuraavalla viikolla, perjantaina 21. helmikuuta.

­- Tässä menee arviolta vuosi, kun aivan kaikki järjestelmät ajetaan yhteen. Menemme asia kerrallaan, sanoi Mäkelä. Yhteydenpito koko yhtiössä on tiivistä.

Hänen mukaansa heillä on nyt oivallinen tilaisuus poimia parhaimmat käytännöt molemmista pisteistä ja yhdistää kaikista toimivimmat ratkaisut. He oppivat toinen toisiltaan. Mukana työssä on pitkään keskuksessa työskennelleitä, joilla on kokemusta. Uutta tuovat uudet kasvot työyhteisössä. Tämä on rikkautta.

Molempien toimistojen henkilökunnalla on tukea toisistaan. Molemmissa paikoissa OP Koti toimii osuuspankin kanssa saman katon alla, joka tuo paljon erilaista etua.

Saman katon alta saa kaikki palvelut: vakuutus-, pankki- ja isännöintipalvelut. Nämä kaikki ovat tukena toisillensa. Myytävistä kohteista tiedetään paljon.

Markkina-alueena alueet ovat hyvinkin samantyyppisiä. Molemmissa paikoissa on suhteellisen paljon vapaa-ajanasuntoja.

-­ Jos katsotaan myytävien kohteiden lukua, niitä on Alavuden toimiston alueella enemmän myynnissä kuin Alajärvellä, laski Mäkelä.

Isännöintipuolella on eroa: Alajärvellä ovat kaupungin kiinteistöt isännöinnissä. Kaupungin kautta tulee näin kerrostaloja isännöintiin. Alavudella kaupungilla on oma asuntotoimisto.

Molemmissa toimistoissa aiotaan kunnostaa tiloja. Huonejärjestyksiä muutetaan.
Toimitusjohtaja Mäkelän mukaan toimintaa kehitetään mahdollisimman jouhevaksi niin myös sähköisellä puolella myynnissä kuin isännöinnissä. Matkan varrella aiotaan laajentua. Paikoilleen ei jäädä.

Sloganina on se, että OP-Koti tuntee Suomen.

­- Me täällä tunnemme Järviseudun ja Suomenselän alueet. Paikallisuuteen satsataan ja palveluissa siihen, että se, mitä luvataan, myös pidetään.

Kiinteistökaupassa on paikallisella, oikealla hinnoittelulla tärkeä merkitys.
OP Koti Järviseutu-Suomenselän alueeseen kuuluvat Alajärvi, Alavus, Ähtäri, Kuortane, Lappajärvi, Soini ja Vimpeli.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät