1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

JPK ja SoTi yhteistyössä perheitten hyväksi

Vajaan 10 kuukauden ikäinen Eevert Salmenautio pääsi ratsastamaan Sari Honkolan Karkki-minihevosella äiti-Marjon avustuksella.

Soinin koulukeskuksen ympäristössä oli vipinää lauantaina, kun naapuriseurat JPK ja SoTi järjestivät yhteisen ulkoilutapahtuman.

Tapahtuman ideoijana toimi JPK:n puuhamies Olli Joensuu, joka kertoi nopealla aikataululla toteutetusta päivästä.

MAINOS

– Tuli mieleeni, että seurojen jääkiekkoharrastuksessa on yhteistyötä joukkueitten ja pelaajien välillä. Soittelin Soiniin Liikalan Tepolle ja siitä tällaisen päivän järjestely lähti käyntiin.

Harjoituspeleissä nähtiin vauhdikkaita tilanteita.

Soinin Yhtenäiskoulun tekojäällä ja sen ympäristössä olikin monipuolinen koko perheen ulkoilmatapahtuma. Jäällä pelattiin F-junioreiden jääkiekon harjoitusottelut SoTi – JPK. Noin 40 junnupelaajaa pelasi yhteensä neljä harjoitusottelua. Harjoitusottelut olivat tasaisia ja tiukkoja.

Pelien aikana lapsille oli järjestetty pulkkamäki, hiihtoladut, poniratsastusta ja koirien tottelevaisuusnäytös. Lisäksi oli yleisöluistelua ja ilmainen makkara- ja mehutarjoilu.

Tapahtumassa laskettiin myös pulkkamäkeä.

Tapahtuma-alueella oli esillä Kaivu&Kuljetus R. Peura Oy:n ja FK-Kuljetus Oy:n raskasta kalustoa sekä Soinin palokunnan kalustoa.

JPK:n valmennuspäällikkö Jussi Virtanen oli tapahtumassa positiivisella mielellä.

– Tällaiset ulkoilmatapahtumat ovat mukavia ja vielä kahden seuran yhteistyöllä. Meillä on yhteistyötä jo E-junioreista lähtien. Vanhemmissa ikäluokissa pelaajat ovat useilta paikkakunnilta ja mm. tehoharjoituksia järjestetään innokkaille ja enemmän harjoituksia kaipaaville.

Mukavaa tapahtumaa hyvässä säässä tukivat Torstai-lehti, Kesport Alajärvi, K-Supermarket Alajärvi, Piipponen Oy, OP-Alajärvi / OP-koti, IKH Saarenpää Oy, Sähköasennus Aatu Ahopelto Oy, Tmi Jani Juoperi, Matka Peura, Halpa-Halli Alajärvi, Ahti Huvila Oy, Timo Liikala Ky, ST1 Soini, Kaivu ja kuljetus R. Peura Oy, Keijo Kantonen Ky, KM-Rahti Oy ja Laasalan kyläseura.

Lisäksi useat yritykset lahjoittivat pienempiä arpajaispalkintoja.

Päivän tuotto päätettiin jakaa seurojen kesken tasan. SoTi ja JPK kiittävät kaikkia yhteistyökumppaneita ja tapahtumaan osallistuneita.

Rami Puro

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät