Valtakunnansalin remontti valmistuu aikataulussa Vimpelissä

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin valtakunnansalilla on ollut kuhinaa viime viikkoina. Paikalla on ollut keskimäärin noin 30 vapaaehtoista remontoijaa joka arkipäivä.

Saneerauksen tarpeessa olleen, vuonna 1986 valmistuneen valtakunnansalin remontti alkoi tammikuun puolivälissä ja se saatetaan päätökseen helmikuun loppuun mennessä.

MAINOS

Käynnissä olevaan remonttiin kuuluu kattava tekniikan uusiminen. Salin ilmanvaihto-, audiovideo- ja sähkötekniikka uusitaan. Lisäksi sisällä tehdään pintaremonttia kauttaaltaan. Myös tuolit verhoillaan uudelleen ja ulkovuoraus uusitaan.

Kaikki tämä toteutetaan talkootyönä. Talkoissa Vimpelin valtakunnansalilla tulee olemaan mukana kaikkiaan noin sata todistajaa. Työvoimasta vajaa puolet on paikallisia. Mukana on myös monia rakentamisen ammattilaisia.

Jehovan todistajilla on ollut käynnissä vastaavia projekteja kuluneiden kolmen vuoden aikana kymmenillä valtakunnansaleilla eri puolilla Suomea.

Parasta aikaa on työn alla kaksi remonttikohdetta. Viime vuonna rakennettiin lisäksi kolme uutta salia. Valtakunnansaleja todistajilla on Suomessa kaikkiaan noin 200.

Mutta mikä saa tulemaan talkootyöhön Vimpeliin muualta päin Suomea? – Koen että tekemälläni työllä on merkitystä. Koen sen palveluksena Luojalle. Näin tekemällä olen myös päässyt tutustumaan uusiin ystäviin, toteaa työmaapäällikkö Jose Helkavuori.

Uudistuneella satapaikkaisella valtakunnansalilla, osoitteessa Lähdetie 18, järjestetään ensimmäinen yleisöesitelmä sunnuntaina 1.3. kello 11.

– Toivotamme siksi kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan saliimme ja siellä pidettäviin kokouksiin. Tilaisuuksiimme on aina vapaa pääsy eikä niissä koskaan kerätä kolehtia, sanoo Jehovan todistajien paikallinen tiedottaja Heikki Haarala.

MAINOS
Edellinen artikkeliNäin koira tekee omistajastaan onnellisemman
Seuraava artikkeliValtakunnallinen Leikkipäivä järjestetään jo viidennen kerran