Pekka Reinikainen vierailee Lappajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Lääkäri Pekka Reinikainen, entinen ateisti, on ollut elämänsä aikana enimmäkseen vastavirtaan soutaja. Aikoinaan hän oli sitä kieltämällä Jumalan, ja nyt, uskovana lääkärinä Jumalan suuruudesta julistaessaan hän on jälleen vastavirtaan soutaja.

Reinikainen julistaa nimittäin Jumalan luomisihmeistä ja siitä, miten kehitysoppi on monilta osin jo todettu puutteelliseksi teoriaksi.

MAINOS

Nuo puutteet ja epätäsmällisyydet eivät vain koskaan saa kunnolla tilaa tiedotusvälineissä, sillä ateistit pitävät nuo asiat visusti piilossa. Niinpä ihmiset kautta koko maailman ovat pitkälti tyytyneet Darwinin teorioihin, eikä noita teorioita juurikaan enää kyseenalaisteta.

Oletko valmis kuulemaan toisenlaista julistusta? Julistusta hyvän Jumalan olemassaolosta! Raamatussa lukee: Sanooko työ tekijästään: Ei hän ole minua tehnyt…(Jesaja 29:16) Eli Jumala on nähnyt ateistit jo aikojen alussa ja näkee tänäänkin. Joten sinua kutsutaan, sinuakin, joka kiellät hänet, joka on sinut luonut.

Pekka Reinikaisen viikonlopun puheet aloittaa perjantaina 6.3. yhteiskristillinen tilaisuus Lappajärven keskustassa helluntaiseurakunnan tiloissa. Illan aihe on ”Vedenpaisumus ja Lappajärvi – liittyikö taivaankappaleen törmäys vedenpaisumukseen?”.

Mukaan kutsutaan erityisesti alueen nuoria, mutta tilaisuus on samalla kaikenikäisille. Illan juontaa Erkki Hietanen helluntaiseurakunnasta ja musiikissa on Lappajärven poika Eero Takala lauluesityksillään.

Seuraavana päivänä, lauantaina Kivitipussa on Reinikaisen kaksi luentoa: ”Dinosauruksia ja lohikäärmeitä” sekä ”Ihminen – Jumalan kuva”. Nuo tilaisuudet alkavat kello 13 ja musiikissa on Raavaat miehet-lauluryhmä Alajärveltä.

Sunnuntaina Pekka Reinikainen saarnaa Lappajärven kirkossa ja hän osallistuu messun jälkeen kirkossa tapahtuvaan nojatuolikeskusteluun, jonka aiheena on ”Ihminen – Jumalan kuva”. Keskustelun juontaa Tuomo Lehtiniemi.

Anneli Karhusaari

MAINOS
Edellinen artikkeliValtakunnallinen Leikkipäivä järjestetään jo viidennen kerran
Seuraava artikkeliSafarikuoron konsertissa musiikkia meiltä ja maailmalta!