1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Kela-taksien uudelleenkilpailutus alkaa Etelä-Pohjanmaalla

Kela-taksien uudelleenkilpailutus etenee Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Lapin maakuntien alueilla. Markkinaoikeuden päätöksen mukaan myös Uudenmaan taksipalvelut on kilpailutettava uudelleen. Se tehdään myöhemmin.

Kilpailutus ei toistaiseksi aiheuta muutoksia Kelan asiakkaille. Kela-taksit tilataan edelleen samasta alueellisesta tilausnumerosta.

MAINOS

Kela hakee palveluntuottajaa tai palveluntuottajia huolehtimaan Kelan korvaamista taksimatkoista Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Lapin maakuntien alueella. Hankintailmoitukset on julkaistu 28.2. Korjaus julkaisuihin on tehty 5.3 ja 6.3.

Hankinnat toteutetaan maakunnittain käyttöoikeussopimuksina. Kysymyksessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan, maksuliikenteen sekä raportoinnin. Maksuliikenne toteutetaan Kelan sähköisellä suorakorvausmenettelyllä.

Hankintailmoituksiin voi tutustua julkisten hankintojen ilmoituskanava Hilmassa. Tarjoukset pitää jättää hankintailmoituksessa ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

Maakuntien hankintakokonaisuudet vastaavat pitkälti Kelan aiempia hankintoja, joiden hankintailmoitukset ja tarjouspyynnöt julkaistiin tammikuussa 2018 ja joiden hankintapäätökset markkinaoikeus kumosi marraskuussa 2019.

Alueiden nykyiset palveluntuottajat jatkavat toimintaa siihen saakka, kunnes uuden kilpailutuksen perusteella tehtävien sopimusten mukainen palvelu alkaa ja nykyiset sopimukset on irtisanottu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät